logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Within Temptation - Bleed Out 2024 Tour

Se 12.10.2024 20:00
Unibet Arena
Ikoniskā Nīderlandes simfoniskā metāla grupa Within Temptation 2024. gada oktobrī sāks savu ļoti gaidīto turneju "Bleed Out 2024". Kā nozīmīgs notikums, viņi pirmo reizi uzstāsies Tallinā, Igaunijā. Aizraujošā uzstāšanās paredzēta 12. oktobrī Unibet arēnā Blackbox.

Dažām grupām ir bijusi tik spoža karjera kā Within Temptation. Kopš viņu dibināšanas 1996. gadā, ko veica ilggadējie partneri vokāliste Šarona den Adela un ģitārists Roberts Vesterholts, cienījamie Nīderlandes simfoniskie metālisti ir spēruši pārliecinošus soļus roka un metāla vēstures annālēs, pateicoties izcilai ierakstu produkcijai, kas kļuvusi par sinonīmu integritātei un aktieru sastāvam. dzelžainu apņemšanos veidot karjeru saskaņā ar savu unikālo radošo redzējumu. Viņu diskogrāfijā ir iekļauti astoņi revolucionāri izdevumi, un ar vairāk nekā 4 miljoniem pārdotu ierakstu viņi ir stingri nostiprinājušies kā viena no pasaulē veiksmīgākajām smagā roka grupām.

Viņu astoņi studijas albumi “Bleed Out” tika izdoti pagājušajā gadā, un tagad viņi uzsāk albuma atbalsta turneju pa Eiropu un Lielbritāniju, pieturot arī Tallinā. Filmas “Bleed Out” stāsts atspoguļo trakos laikus, kuros dzīvojam.
"Mēs sākām rakstīt ziemā pirms pandēmijas," saka Šarona par rakstīšanas procesu, kas kļūs par "Bleed Out". "Mēs kopā ar Evanescence devāmies Worlds Collide turnejā, taču savu iepriekšējo albumu jau bijām izdevuši diezgan daudz pirms tam, un tāpēc uzskatījām, ka būtu labi, ja būtu arī dažas jaunas dziesmas."

Liktenim un pasaules krīzei bija citi plāni, lai gan pāris ātri norāda, ka “Bleed Out” nav pandēmijas rekords. Drīzāk notikumu saplūsme aizsāka pašu izdotu singlu periodu, kas ļāva Within Temptation sadarboties ar saviem faniem, kad šī saikne bija visvairāk nepieciešama, un tas arī deva viņiem iespēju liriski reaģēt uz pasaules notikumiem ātri un bez relatīvi. pilna albuma izlaišanas ledāju temps.

"Tas nozīmēja, ka mēs varam kaut ko uzrakstīt uzreiz, tāpēc, ja notiek kāds notikums, varat kaut ko izdot īsā laika posmā, nevis divu gadu laikā kā pirmo albuma singlu," viņa saka. "Tā ir patiešām jauka spēja, un man tā ļoti patīk."
"Un, manuprāt, tas, ka varat ātri atklāt lietas, nozīmē, ka jūs neesat 18 mēnešus atpalicis no sarunas, kad komentējat lietas," piebilst Roberts.

Kopš kara sākuma Ukrainā programma Within Temptation ir novirzījusi uzmanību no rakstīšanas par sabiedriskajām tēmām uz kara risināšanu Ukrainā, uz sieviešu nožēlojamo stāvokli, kas cīnās par brīvību Irānā, uz sarežģītiem jautājumiem, kas saistīti ar sievietes tiesībām izvēlēties. Visā rakstīšanas procesā “Bleed Out” ir kļuvis par grupas bezbailīgo pieeju mūzikai, un uzmanīgi vērotāji ievēros, ka šis nav albums, kas baidās sagraut vienu vai divus skaļruņu sistēmu. Piesātināts ar plašu dinamisko diapazonu, kas aptver visu simfoniskā smaguma dziļumu, “Bleed Out” ir tikpat pārbagāti smags, cik politiski dziļš. Within Temptation ir grupa, kas ir gatava cīnīties par labu cīņu, un viņi to dara savā veidā.

Within Temptation tagad sāks muzikālu odiseju, kas sola aizraut skatītājus visā Eiropā. Pazīstama ar savu dinamisko uzstāšanos un elektrizējošu uzstāšanos uz skatuves, grupa sniegs burvīgu šovu, kurā skanēs gan klasiskie hiti, gan dziesmas no sava jaunākā albuma.
 
Sagatavojieties mūzikas un emociju ceļojumam, kad Within Temptation kāps uz skatuves 'Bleed Out 2024 tūrei Tallinā 2024. gada 12. oktobrī Unibet arēnā Blackbox.
Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
Within Temptation - Bleed Out 2024 Tour Se 12.10.2024 20:00 Unibet Arena 58.40
Pasākums Within Temptation - Bleed Out 2024 Tour
Datums / Laiks Se 12.10.2024 20:00
Norises vieta Unibet Arena
Cena 58.40
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
Tirdzniecībā uz šo pasākumu Ieejas biļetes ir dažādās cenu grupās.
Cenu grupas pēc satura un kvalitātes neatšķiras.
Vispirms lūdzam iegādāties lētākās biļetes.
Biļetēm tiek piemērota Norises vietas maksa 1Eur apmērā no katras biļetes cenas!
Pasākumu drīkst apmeklēt: no 6 gadu vecuma
Pasākuma valoda: angļu
Bezmaksas ieeja: nav paredzēta
Pasākuma ilgums: ~2h
Ieeja pasākumā: no plkst. 18:00
Vieta invalīdam ratiņkrēslā: ir
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: nav

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Unibet Arena
Paldiski mnt 104B Tallinn Igaunija
Organizators
Live Nation Estonia OÜ
Live Nation Estonia OÜ
Staapli 4-33 Tallinn 10415 Harju
Vien. Reģ. Nr.: 10676276
Pasākums Within Temptation - Bleed Out 2024 Tour
Datums / Laiks Se 12.10.2024 20:00
Norises vieta Unibet Arena
Cena 58.40
Šī organizatora pasākumi Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Five Finger Death Punch ĀrzemesĀrzemesFive Finger Death Punch Unibet Arena
Izpārdots Sting - 2024 IzpārdotsIzpārdotsSting - 2024 Tartu Lauluväljak
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot