logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Sting - 2024

Pi 10.06.2024 18:00
Tartu Lauluväljak

NĀKAMVASAR STING UZSTĀSIES TARTU DZIESMU SVĒTKU ESTRĀDĒ

The Cherrytree Music un Live Nation izziņo - leģendārais 17 “Grammy” balvu ieguvušais mākslinieks Sting nākamvasar, 10. jūnijā, ar īpašu koncertu "My Songs" uzstāsies Tartu Dziesmu svētku estrādē. Šis ir mākslinieka pasaules koncertturnejas turpinājums, kas ir aizrāvis skatītājus visā pasaulē - Amerikā, Eiropā, Āzijā, Apvienotajos Arābu Emirātos un Austrālijā. Koncerts ir daļa no Eiropas kultūras galvaspilsētas “Tartu 2024” programmas. Biļetes “Biļešu Serviss” tīklā pieejamas no 10. novembra plkst. 10.00.

Sting koncerts "My Songs" ir bagātīga un dinamiska lielāko hitu demonstrācija, kas aptver viņa spožo karjeru gan kā grupas “The Police” dalībniekam, gan kā solo māksliniekam. Pēc pārliecinoši veiksmīgās sešu vakaru koncertu sērijas prestižajā Londonas Palladium, “The Times” koncertprogrammu novērtēja kā "meistarklasi", kritiķiem atzīmējot, ka "Sting joprojām ir nenoliedzami prasmīgs izpildītājs ar apzeltītu katalogu". Koncertā ir dzirdami mākslinieka mūžīgie hiti kā "Fields of Gold", "Roxanne", "Every Breath You Take", "Message in a Bottle" un neskaitāmas citas ikoniskas dziesmas. “The Telegraph” to raksturoja kā "retu kārumu" un “The Guardian” novērtēja kā "gandrīz nepārspējamu" par Sting "cildeno pop-alķīmiju". Šīs koncertturnejas laikā māksliniekam pievienosies roka ansamblis.

Sting uzstāsies ar savu īpašo “My Songs” koncertu Tartu Dziesmu svētku estrādē 2024. gada 10. jūnijā. Tikai FBI un Positivus koncerta kluba biedri biļetes varēs iegādāties ātrāk, jau 8. novembrī plkst. 10.00, izmantojot iepriekšpārdošanas kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem. Vairāk informācijas par koncerttūri, biļetēm un fanu klubu: www.Sting.com.


Par Sting:
Komponists, dziedātājs, dziesmu autors, aktieris, autors un aktīvists Sting ir dzimis Ņūkāslā, Anglijā. 1977. gadā viņš kopā ar Stewart Copeland un Andy Summers nodibināja grupu “The Police”. Grupa izdeva 5 studijas albumus, ieguva 6 “Grammy” balvas un 2 “Brit” balvas, kas viņiem 2003. gadā nopelnīja vietu Rokenrola slavas zālē.

Sting ir arī viens no pasaulē izcilākajiem solo māksliniekiem un ir ieguvis 11 “Grammy” balvas, 2 “Brit” balvas, “Zelta Globusu”, “Emmy”, četras “Oskara” nominācijas, “Tony” nomināciju, kā arī pārdevis vairāk nekā 100 miljonus albumu kopā ar The Police un kā solo mākslinieks. Sting ir “Songwriters Hall of Fame” biedrs un ir saņēmis “Kennedy Center” apbalvojumu, kā arī doktora grādu mūzikas zinātnē no “Northumbria University” (1992), “Berklee College of Music” (1994), “University of Newcastle upon Tyne” (2006) un “Brown University” (2018).

Sting ir piedalījies vairāk nekā 15 filmās, dažādos TV šovos un sarakstījis divas grāmatas, tostarp “The New York Times” vislabāk pārdoto memuāra grāmatu “Broken Music”. 1989. gadā viņš filmējās Brodvejas operā “The Threepenny”. Viņa jaunākais teātra projekts ir “Tony” nominētais mūzikls “The Last Ship”, ko iedvesmojušas viņa atmiņas par kuģu būves kopienu Anglijas ziemeļaustrumos, kur viņš dzimis un audzis.
2019. gadā Sting izdeva albumu ar nosaukumu “My Songs”, kurā iekļautas viņa slavenāko hitu mūsdienu interpretācijas, kam sekoja pasaules turneja un atzīta Lasvegasas rezidences tūre. Sting jaunākais albums "The Bridge" demonstrē viņa plašo un daudzveidīgo dziesmu rakstīšanas spēju, pārstāvot dažādus posmus un stilus no mākslinieka nepārspējamās karjeras. Pavisam nesen Sting kopā ar regeja ikonu Shaggy izdeva albumu “Com Fly Wid Mi”, kurā tiek atskaņotas Sinatra dziesmas regeja stilā un par šo veikumu viņi saņēmuši Grammy balvas nomināciju.

Šī gada sākumā, Sting kļuva par “Ivors Academy” goda biedru — tas ir augstākais novērtējums tiem, kuri ir pārveidojuši un no jauna definējuši mūzikas radīšanas mākslu un amatu. Viņa hits “Every Breath You Take” tika pievienots Spotify miljardu klubam, kas platformā ir uzkrājis vairāk nekā 1 miljardu straumējumu un tā mūzikas videoklips pārsniedz 1 miljardu straumējumu skaitu YouTube.

Sting ir sniedzis atbalstu cilvēktiesību organizācijām, kā “Amnesty International” un “Live Aid”, kas atspoguļo viņa mākslu universālajā jomā. Kopā ar savu sievu Trudie Styler, Sting 1989. gadā nodibināja lietus mežu fondu, lai aizsargātu pasaules lietus mežus un tajos dzīvojošos pamatiedzīvotājus. Kopā viņi ir sarīkojuši 19 labdarības koncertus, lai vāktu līdzekļus un informētu par mūsu planētas apdraudētajiem resursiem. Kopš tā dibināšanas “Rainforest Fund” ir paplašinājies līdz savstarpēji saistītu organizāciju tīklam, kas strādā vairāk nekā 20 valstīs trīs kontinentos.

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta  
Sting - 2024 Pi 10.06.2024 18:00 Tartu Lauluväljak
Pasākums Sting - 2024
Datums / Laiks Pi 10.06.2024 18:00
Norises vieta Tartu Lauluväljak
Der zināt
Biļetes aizliegts izmantot jebkādos konkursos un kampaņās bez koncerta organizatora atļaujas.
 
Tirdzniecībā uz šo pasākumu ieejas biļetes (stāvvietas) ir dažādās cenu grupās. Cenu grupas pēc satura un kvalitātes neatšķiras.
Vispirms lūdzam iegādāties lētākas biļetes.
 
Pasākumu drīkst apmeklēt: no 3 gadu vecuma, ieteicams no 6 gadu vecuma
Pasākuma valoda: angļu
Bezmaksas ieeja: nav paredzēta, biļete nepieciešama katram apmeklētājam
Ieeja pasākumā: no plkst. 18:00
Vieta invalīdam ratiņkrēslā: ir
 

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Tartu Lauluväljak
Laulupeo pst 25 Tartu Igaunija
Organizators
Live Nation Estonia OÜ
Live Nation Estonia OÜ
Staapli 4-33 Tallinn 10415 Harju
Vien. Reģ. Nr.: 10676276
Pasākums Sting - 2024
Datums / Laiks Pi 10.06.2024 18:00
Norises vieta Tartu Lauluväljak
Šī organizatora pasākumi Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Five Finger Death Punch ĀrzemesĀrzemesFive Finger Death Punch Unibet Arena
Pirkt Within Temptation - Bleed Out 2024 Tour ĀrzemesĀrzemesWithin Temptation - Bleed Out 2024 Tour Unibet Arena
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot