logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

'Prieks maldinātam būt' R. Gaļičs, A. Kolesnikovs, I. Grinberga, koris Aссolada, Ame Roma

Sv 09.06.2024 19:00
Mazā Ģilde
Rustems Galičs Puškinam 225
“Prieks maldinātam būt”
 
Rustems Galičs – aktieris un režisors no Ņujorkas – mūsu skatītājiem ir labi pazīstams ar daudziem literāriem un muzikāliem projektiem, kuri pēdējo 14 gadu laikā bija izrādīti Rīgā.
 
Rustems lasa Puškinu jau kopš studiju gadiem.  Viņa repertuārs pastāvīgi tiek papildināts ar jauniem daiļdarbiem.
Programmā "Prieks maldinātam būt" Rīgas publikai jau sen pazīstamais aktieris ir nolēmis apvienot tos Puškina darbus, kuri atklāj dižā dzejnieka daudzpusību, parādot, cik pilnīgi dažāds viņš ir – lirisks, smejošs, huligānisks, labestīgs, skumjš, ironisks, pārdomās iegrimis, filozofisks...

Šajā poētiskajā monoizrādē līdzās dzejnieka liriskajiem dzejoļiem redzēsim arī fragmentus no Rīgā jau izskanējušām Puškina programmām: “Čigāni”, “Ēģiptes naktis”, tāpat arī pilnīgi jaunu materiālu: poēmu “Grāfs Nuļins” un slaveno, bet reti izpildīto “Ainu no Fausta”.
Tik dažāda žanra darbus kopā savij  fragmenti no dzejnieka vēstulēm sievai Natālijai Gončarovai, kurās dzejnieka personība atklājas ļoti neparastā un piezemētā skatījuma leņķī.
Kā vienmēr Rustema programmās tiks iesaistīti arī mūziķi. Tie ir Aleksejs Koļesņikovs (vijole) un Ingūna Grīnberga (klavieres). Ar šiem brīnišķīgajiem mūziķiem Rustemam ir izveidojies ilgstošs radošais tandēms.
Tāpat programmā skanēs čigānu dziesmas ansambļa "Ame Roma" izpildījumā, ar kuru Rustemam radās lieliska radošā savienība izrādes "Čigāni" iestudēšanas laikā.  
Filozofisku pārdomu pilno “Ainu no Fausta” pavadīs kordziedājums. Koris "Accolada" Oksanas Čerkasovas vadībā izpildīs Mocarta "Lacrimosa" un vairākus citus izcilus kora skaņdarbus.
Tādējādi greznajā Mazās ģildes zālē ar tās satriecošo akustiku līdzās brīnišķīgajam Puškina tekstam skanēs ne mazāk brīnišķīga mūzika.  
Kā patīkams bonuss programmas noslēgumā izskanēs mazpazīstama Puškina huligāniskā pasaka “Cars Ņikita un 40 viņa meitas”.
Ļoti ceram, ka pēc koncerta  arī skatītājam radīsies vēlme, tāpat kā dzejniekam pašam, iesaukties: “Tas Puškins gan ir viens kuces dēls!
 
Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
'Prieks maldinātam būt' R. Gaļičs, A. Kolesnikovs, I. Grinberga, koris Aссolada, Ame Roma Sv 09.06.2024 19:00 Mazā Ģilde 10.00 - 40.00
Pasākums 'Prieks maldinātam būt' R. Gaļičs, A. Kolesnikovs, I. Grinberga, koris Aссolada, Ame Roma
Datums / Laiks Sv 09.06.2024 19:00
Norises vieta Mazā Ģilde
Cena 10.00 - 40.00
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
 
Pasākumu drīkst apmeklēt: no 12 gadu vecuma
Bezmaksas ieeja: nav paredzēta
Pasākuma ilgums: ~2h
Ieeja pasākumā: no plkst. 18:30
Vieta invalīdam ratiņkrēslā: ir
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā:ir

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Mazā Ģilde
Amatu iela 5 Rīga Latvija
Organizators
STARPTAUTISKAIS TALANTU CENTRS
Dzirciema iela 1 -23, Rīga, LV-1083, Rīga,
Vien. Reģ. Nr.: 40008073996
Pasākums 'Prieks maldinātam būt' R. Gaļičs, A. Kolesnikovs, I. Grinberga, koris Aссolada, Ame Roma
Datums / Laiks Sv 09.06.2024 19:00
Norises vieta Mazā Ģilde
Cena 10.00 - 40.00
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot