logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Leļļu teātra izrāde 'Tuntuļu Jurītis' VEF KVARTĀLĀ

Rādīt aprakstuNerādīt aprakstu
Alberts Kronenbergs
TUNTUĻU JURĪTIS

Izrādes ilgums: 1h 25min, 2 cēlieni
Ieteicamais vecums: 5+

Režisors: Ģirts Šolis
Māksliniece: Rūta Briede
Scenogrāfs: Reinis Pētersons
Komponists: Mikus Frišfelds

Lomās: Dace Vītola, Arnita Jaunzeme, Pēteris Galviņš

Ģimenes ar maziem bērniem aicinātas 9. jūnijā no plkst.11.00 uz “Leļļu teātra dienu”, kas norisināsies VEF Kvartāla Promenādē. Plkst. 12.00 bērnus priecēs asprātīgā Latvijas Leļļu teātra izrāde “Tuntuļu Jurītis”, savukārt, pēc izrādes radoši izpausties varēs papīra leļļu teātra darbnīcās.

“Tuntuļu Jurītis” ir pasakains un aizraujošs stāsts par apķērīgo lauku zēnu Jurīti, kurš iekļūst gan neticamos piedzīvojumos, gan nepatikšanās, no kurām vienmēr izkuļas ar veselu ādu. Asprātīgie pantiņi, kuros dzirkstī māksliniekam un dzejniekam Albertam Kronenbergam tik raksturīgais vieglums un ironija, ir latviešu literatūras bagātība, kura būtu jāiepazīst jebkuram bērnam. Visu izrādi pavada Mikusa Frišfelda rotaļīgā mūzika.

Pēc izrādes bērni aicināti piedalīties papīra leļļu teātra darbnīcā, kurā varēs izgatavot paši savu leļļu teātra skatuvi, dažādus tēlus un lellītes. Uz vietas varēs baudīt arī krāsnī ceptas picas un citus gardus ēdienus un dzērienus no “food court” zonas.

Leļļu teātra izrāde tiks demosntrēta uz lielās vasaras skatuves VEF Kvartāla Promenādē, kas izveidota starp vēsturiskajām un atjaunotajām VEF rūpnīcas ēkām.

Noteikumi:
Biļete jāiegādājas katram skatītājam no 5 gadu vecuma.
Bezmaksas ieeja apmeklētājiem līdz 4 gadu vecumam ieskaitot.

Vairāk par VEF KVARTĀLA aktualitātēm un pasākumiem uzzini:

www.vefkvartals.lv un https://www.facebook.com/vefkvartals https://www.instagram.com/vefkvartals/ https://www.tiktok.com/@vefkvartals

Papildus informācija:

Karlīne Cercina

Mob.26169449

karline.cercina@vefkvartals.lv

 
 

Vairāk informācijas: http://www.vefkvartals.lv

Pasākumi

Pasākumi netika atrasti
Loading...
Atjaunot
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot