logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

OM Konference 'Par iespējām'

Sv 19.05.2024 12:00
Hotel Jūrmala SPA
Jūrmalā notiks konference "Par Iespējām 2024"
 
19. maijā viesnīcā "Hotel Jurmala SPA" (Jomas 47/49, Jūrmala) notiks otrā konference, ko organizē OM kopiena, kura apvieno Latvijas vadošos ekspertus, uzņēmējus un radošo profesiju pārstāvjus. Šī gada konferences galvenā tēma ir iespējas. Organizatoru teiktajā, pasākuma galvenā misija ir iedvesmot dalībniekus aktīvi meklēt un izmantot iespējas, kas var radikāli mainīt viņu personīgo un profesionālo dzīvi. Konference ir paredzēta tiem, kas ir gatavi drosmīgi pārkāpt tradicionālās karjeras robežas, izvēloties brīvmākslinieka ceļu un savas personīgās zīmola attīstību.
"Mēs esam pārliecināti, ka katram cilvēkam piemīt neierobežots potenciāls, un esam gatavi nodrošināt līdzekļus tā realizēšanai. Mēs cenšamies sniegt platformu zināšanu, ideju un pieredzes apmaiņai, palīdzot dalībniekiem saskatīt un realizēt potenciālu sevī un apkārtējā vidē," stāsta Mišela Šehurina, pasākuma autore un organizatore. "Mūsu pasākums interesēs tos, kas jau ir sasnieguši noteiktas augstuma savās jomās un nolēmuši mainīt savu dzīvi, sekojot saviem uzskatiem un kaislībām. Konference ir domāta kā katalizators tiem, kas vēlas pastiprināt savu personīgo zīmolu, paplašināt profesionālos horizontus un veidot vērtīgus kontaktus."
Konferences runātāju vidū ir pazīstami Latvijas uzņēmēji un dažādu profesionālo jomu pārstāvji: Apsara valdes priekšsēdētājs Ikars Keišs, stiliste, televīzijas vadītāja, zinātņu doktore Žanna Dubskā, zīmola ArtisainT radošais direktors, zīmola Lena Lumelsky dizainere Lena Lumelska, DeepTech start-upu dibinātājs, Commercialisation Reactor līdzorganizators Antons Adamovičs, biznesa treneris, Tirdzniecības un rūpniecības kameras runātājs, finansists Olga Troicina, radio vadītāja, psiholoģe Natālija Olesika, uzņēmēja, kosmētikas zīmola Viktory Star radītāja Viktorija Poļecka, kā arī pasākuma organizatore, pārdošanas un reklāmas eksperte, zīmola TOOCHE līdzīpašniece Mišela Šehurina. "Mana spēja ir redzēt iespējas tur, kur citi saskata tikai šķēršļus. Un par to es stāstīšu konferencē, piemērojot savu uzņēmumu - Apsara kompāniju, kas jau vairāk nekā 20 gadus ieņem vadošo vietu Latvijas tējas tirgū," saka konferences dalībnieks, Apsara valdes priekšsēdētājs Ikars Keišs.
 

Vairāk informācijas: https://mshehurina.com/conference-may

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
OM Konference 'Par iespējām' Sv 19.05.2024 12:00 Hotel Jūrmala SPA 50.00
Pasākums OM Konference 'Par iespējām'
Datums / Laiks Sv 19.05.2024 12:00
Norises vieta Hotel Jūrmala SPA
Cena 50.00
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
 
Pasākumu drīkst apmeklēt: nav vecuma ierobežojuma
Pasākuma valoda: krievu
Bezmaksas ieeja: līdz 12 gadu vecumam
Pasākuma ilgums: ~6h
Ieeja pasākumā: no plkst. 11:00
Vieta invalīdam ratiņkrēslā: ir
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: nav

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Hotel Jūrmala SPA
Jomas iela 47/49 Jūrmala Latvija
Organizators
YES SIA
Dzelzavas iela 19 k-3 - 14, Rīga, LV-1084, Rīga,
Vien. Reģ. Nr.: 40003481558
Pasākums OM Konference 'Par iespējām'
Datums / Laiks Sv 19.05.2024 12:00
Norises vieta Hotel Jūrmala SPA
Cena 50.00
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot