logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

World of Hans Zimmer A New Dimension

Sv 27.10.2024 20:00
Arēna Rīga
58.80 - 207.80
 
Ietekmīga. Skaista. Dramatiska. Iepriecinoša. Spēcīga. Aizraujoša. Tā par pasaulē visvairāk apbalvotā mūzikas komponista Hansa Cimmera (Hans Zimmer) mūziku saka apmeklētāji. 2024. gadā mākslinieks dodas pasaules turnejā ar jaunu mūzikas koncertuzvedumu “The World Of Hans Zimmer - A New Dimension”, kas viesosies vairāk nekā 20 pasaules valstīs.
 
Koncertuzveduma apmeklētājiem būs iespēja līdz ar māksliniekiem doties mūzikas ceļojumā, kas sniegs neaizmirstamu pieredzi, ļaujot iepazīt jaunas mūzikas dimensijas kopā ar vairāk nekā simts izpildītājiem: kori, orķestri un benda dalībniekiem, kuru starpā būs desmit augsta līmeņa pasaules mūziķi.
 
Šovā būs arī filmu mūzikas atskaņojumi apvienojumā ar vizualizācijām uz lielajiem ekrāniem, ļaujot izbaudīt Hansa Cimmera mūzikas skaistumu. Starp mūzikas izpildītājiem būs arī komponista draugi, kuri piedalījušies viņa radītās mūzikas izpildījumā filmu skaņu celiņu radīšanas procesā.
 
Pats komponists Hanss Cimerss piedalīsies šajā muzikālajā šovā kā kurators un muzikālais vadītājs, periodiski parādoties publikas priekšā uz lielajiem ekrāniem. 
 
“The World Of Hans Zimmer” ir vienīgais Cimmera mūzikas šovs pasaulē, ko ir radījis un ko vadījis pats Hans Cimmer, viņš veidojis visu skaņdarbu aranžējumus.
 
Hanss Cimmers ir vācu kino komponists, popularitāti ieguvis pēc kulta filmas "Lietus cilvēks" parādīšanās uz ekrāniem. Viņš ir radījis mūziku vairāk nekā 500 projektos, kas pasaules kino kasēs ienesuši vairāk nekā 28 miljardus dolāru. Par savu lielisko darbu Cimmers ir apbalvots ar divām Oskara balvām, trim Zelta Globusiem, četrām Grammy balvām, Amerikas Mūzikas
balvu un Toni balvu. 
 
Vieni no zināmākajiem viņa darbiem ir kompozīcijas "Dune", Džeimsa Bonda klasika "No Time To Die", "Starpzvaigžņu ceļš" ("Interstellar"), "Neiespējamā misija" ("Mission Impossible"), "Gladiators", "Plāns Zemessardzē", "Tā tik laba, cik tas iegūst", "Pēdējais samurajs", "12 gadi vergu", "Blade Runner 2049" (kopā ar Benjamīnu Volfišu) un "Dunkerka", kā arī nesenie filmu skaņdarbi, tai skaitā "Top Gun: Maverick", "Brīnumaina sieviete 1984" un daudz kas cits. Nesen H. Cimmers ieguva Oskara balvu par labāko filmu mūziku filmā "Dune". 2019. gadā komponists radīja mūziku filmai “Karalis Lauva”, kas atnesa komponistam trīs ļoti prestižas balvas – “Oskaru”, ”Zelta globusu” un “Grammy”.
 
Ļoti reti “Oskara” ceremonija norit bez nominanta Cimmera.
 
Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
World of Hans Zimmer A New Dimension Sv 27.10.2024 20:00 Arēna Rīga 58.80 - 207.80
Pasākums World of Hans Zimmer A New Dimension
Datums / Laiks Sv 27.10.2024 20:00
Norises vieta Arēna Rīga
Cena 58.80 - 207.80
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
* Katrai biļetei tiek piemērota SIA "Arēna Rīga" servisa maksa 1,20 EUR apmērā.
 
Pasākumu drīkst apmeklēt: nav vecuma ierobežojuma
Pasākuma valoda: angļu
Bezmaksas ieeja: nav paredzēta
Pasākuma ilgums: ~3h
Ieeja pasākumā: no plkst. 19:00
Vieta invalīdam ratiņkrēslā:  ir
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: ir

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Arēna Rīga
Skanstes iela 21 Rīga Latvija
Organizators
All Events OÜ
Päiksemäe, Nõuni küla, 67515 , Valgamaa,
Vien. Reģ. Nr.: 14422118
Pasākums World of Hans Zimmer A New Dimension
Datums / Laiks Sv 27.10.2024 20:00
Norises vieta Arēna Rīga
Cena 58.80 - 207.80
Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Mashina Vremeni Best songs PopulārsPopulārsMashina Vremeni Best songs Arēna Rīga
Pirkt Fixie Show: 'Uzmanieties, Fiksiki!' Fixie Show: 'Uzmanieties, Fiksiki!' Arēna Rīga
Pirkt Bryan Adams: So Happy It Hurts Tour PopulārsPopulārsBryan Adams: So Happy It Hurts Tour Arēna Rīga
Pirkt Thirty Seconds To Mars - Seasons PopulārsPopulārsThirty Seconds To Mars - Seasons Arēna Rīga
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot