logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Wiesulis un sangvn - Palladium

Se 27.04.2024 19:00
Palladium Rīga

Reperis Wiesulis izziņo savu pirmo solokoncertu koncertzālē “Palladium”

Šī gada 27.aprīlī koncertzālē “Palladium” uzstāsies jaunais pašmāju reperis Wiesulis un bītmeikers, producents sangvn. Koncertā būs dzirdamas gan vecās un visiem iemīļotās dziesmas, gan arī dziesmas no gaidāmā Wiesuļa un sangvn kopdarba “en prise”, kas līdz publikas ausīm nonāks marta beigās. 

Pēc vairākiem vērienīgiem koncertiem Latvijas lielākajos mūzikas festivālos, Wiesulim un sangvn šis būs pirmais solo koncerts, kas norisināsies “Palladium”. Tas būs iespaidīgs, taču izsmalcināts šovs ar enerģisku performanci, vērienīgu koncertprogrammu, īpašajiem viesiem un citiem pārsteigumiem. 

“Mēs teju katru dienu saņemam jautājumu - kad būs nākamais koncerts? Tas, protams, ir pašsaprotami, kādēļ šo jautājumu nepārtraukti saņemam, jo patiešām krietnu laiciņu neesam parādijušies uz skatuvēm. Lai vai kā, BEIDZOT ir pienācis tas brīdis, kad droši varu atbildēt uz šo jautājumu, jo aprīļa beigās aizvadīsim savu līdz šim vērienīgāko koncertu, par ko esmu ārkārtīgi priecīgs! Man liekas, ka neko šādu no mums jūs noteikti nebūsiet ne redzējuši, ne dzirdējuši. Daudz un dikti esam strādājuši pie jauna materiāla, proti, mūsu otrā albuma "en prise", kas sagaidāms pavisam drīz, un šajā koncertā beidzot varēsim jums to visu atrādīt kā pienākas,” par gaidāmo koncertu stāsta Wiesulis.

Wiesulis un sangvn ir apvienības “Klīnikas ieraksti” biedri.  Wiesulis (īstajā vārdā - Bruno Jānis Skrastiņš) ir pašmāju reperis, kas savu darbību uzsāka 2019.gadā. 2021.gadā uzsāka sadarbību ar producentu un bītmeikeru sangvn (īstajā vārdā - Jurģis Gundars), nākot klajā ar kopīgiem singliem “Savā joslā” un “Sprāgst!”, kuriem sekoja repera un producenta kopdarbs, debijas albums “Fianchetto”. Albums saņēma Mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta mikrofons” nomināciju “Labākais hip hop mūzikas albums” un joprojām atrodas Latvijas straumēšanas topu augstākajās pozīcijās. 

Pasākums paredzēts apmeklētājiem bez vecuma ierobežojuma

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta  
Wiesulis un sangvn - Palladium Se 27.04.2024 19:00 Palladium Rīga
Pasākums Wiesulis un sangvn - Palladium
Datums / Laiks Se 27.04.2024 19:00
Norises vieta Palladium Rīga
Der zināt
Biļetes aizliegts izmantot jebkādos konkursos un kampaņās bez koncerta organizatora atļaujas.
 
Tirdzniecībā uz šo pasākumu ieejas biļetes (stāvvietas) ir dažādās cenu grupās.
Cenu grupas pēc satura un kvalitātes neatšķiras. 
Vispirms lūdzam iegādāties lētākas biļetes.
 
Jebkura vecuma apmeklētājam ir jābūt atsevišķai ieejas biļetei. Pasākuma apmeklētājiem nav vecuma ierobežojumu, taču vecākiem, kuri nepavada uz koncertu savus bērnus, kas jaunāki par 16 gadiem, atgādinām, ka bērniem atrasties uz ielas bez pieaugušā pēc plkst. 22.00 Latvijā ir aizliegts.
 
Apmeklētājiem ar ierobežotām pārvietošanās spējām: Apmeklētājam ratiņkrēslā kopā ar pavadoni nepieciešama viena biļete.
Pasākuma programma:
18:00 tiek atvērtas ieejas
19:00 pasākuma sākums
 
Pasākumu drīkst apmeklēt: nav vecuma ierobežojuma
Pasākuma valoda: latviešu
Bezmaksas ieeja: nav paredzēta 
Pasākuma ilgums: 2h
Ieeja pasākumā: no plkst. 18:00
Vieta invalīdam ratiņkrēslā: ir
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: nav

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Palladium Rīga
Marijas iela 21 (Ieeja no Pērses ielas) Rīga Latvija
Organizators
POSITIVUS SIA
POSITIVUS SIA
Ūdens iela 12-106, Rīga LV-1007 Rīga,
Vien. Reģ. Nr.: 40003616297
Pasākums Wiesulis un sangvn - Palladium
Datums / Laiks Se 27.04.2024 19:00
Norises vieta Palladium Rīga
Šī organizatora pasākumi Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt 2 Dienu biļete / 2 - Day ticket - Positivus Festival 2024 PopulārsPopulārs2 Dienu biļete / 2 - Day ticket - Positivus Festival 2024 - Lucavsala, Rīga
Pirkt 2 Dienu biļete + Fanu Podests / 2 - Day ticket + Fan Podium - Positivus Festival 2024 PopulārsPopulārs2 Dienu biļete + Fanu Podests / 2 - Day ticket + Fan Podium - Positivus Festival 2024 - Lucavsala, Rīga
Pirkt Piektdienas biļete / Friday ticket - Positivus Festival 2024 PopulārsPopulārsPiektdienas biļete / Friday ticket - Positivus Festival 2024 Lucavsala, Rīga
Pirkt VIP biļete / VIP ticket - Positivus Festival 2024 PopulārsPopulārsVIP biļete / VIP ticket - Positivus Festival 2024 - Lucavsala, Rīga
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot