logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Imany un astoņi čelli

Ot 11.06.2024 19:00
Dzintaru koncertzāle, Jūrmala
50.00 - 160.00
 
Franču dziedātāja Imany un “Voodoo Cello” atgriežas Latvijā.
 
Otrdien, 2024. gada 11. jūnija vakarā Dzintaru koncertzālē uzstāsies šarmantā franču soulmūzikas dziedātāja Imany ar programmu “Voodoo Cello”, kas uz vienas skatuves apvienos astoņus čellus un mākslinieces dziļo balss toni.
 
Dziedātāja, kura Latvijā viesojās vēl pavisam nesen – aizvadītā gada novembra izskaņā, sniedzot emocionāli piesātinātu koncertu Arēnā Rīga, nolēmusi atgriezties pie Latvijas klausītājiem, piedāvājot savu programmu siltam vasaras vakaram Latvijas vasaras galvaspilsētā – Jūrmalā.
 
Par Imany un “Voodoo Cello” šovu mēdz teikt, ka tā ir valdzinoša, mīlestības pilna savienība starp dziedātāju un čellistiem, kuri kopā izpilda ikoniskus populārās mūzikas hitus. Bez jebkāda veida specefektiem, autentiski Imany ir aranžējusi populāras, visiem ļoti labi zināmas dziesmas, piepildot tās  ar dziļām un rezonējošām skaņām, kas sniedz klausītājiem spēcīgu un emocionālu muzikālo piedzīvojumu. 
 
Dziedātāja parādās uz skatuves kā voodoo priesteriene – tēlā, kas ir pilnībā izdomāts un guvis iedvesmu no dažādām kultūrām. Imany caur šo koncertu stāsta savu stāstu. “Voodoo Cello” ir mistiskas apvīts sievietes ceļojums ar burvju spējām. Viņas dziesmas izsaka viņas likteni. Pasaka sākas tumsā un beidzas gaismā, bet, lai to panāktu, priesterienei jāsāk ar cīņu pret saviem dēmoniem. Viņa rada savas dejas un rituālus, kas ļauj klausītājiem sasniegt iekšējo mieru un harmoniju.
Čellu radītās skaņas koncerta noformējumā ir silstuma pilnas un bagātas ar dzirkstošiem toņiem, piešķirot jaunu skanējumu ievērojamiem popmūzikas hitiem, piemēram, no Radiohead līdz Cat Sevens, tostarp Donna Summer, Hozier, t.A.t.u. un Bob Marly. 
 
Autentisku noskaņu rada fakts, ka dziedātājas balss kopā ar stīgu pavadījumu rada burvību, kas pievelk auditoriju un reizē palielina klausītāju izpratni par sieviešu unikālās enerģijas spēku.
 
Pēdējo desmit gadu laikā Imany vai īstajā vārdā Nadja Mladžalo (Nadia Mladjalo) dziļā balss ir pievērsusies franču publikai, skanot soula, folka un blūza repertuāram. Ar savu divu singlu hitu Don't Be So Shy un You Will never Know triumfu, ar saviem diviem albumiem līdz pat filmas Sous les jupes des filles oriģinālajam skaņu sniegumam Imany ir guvusi virkni panākumu visā pasaulē. 
 
Pirmie soļi muzikālā jomā tika sperti, uzstājoties Parīzes bāros un džeza klubos. Eksotiski daiļā meitene ar savdabīgi zemo balss tembru dziedāja par mīlestību, kas piesaistīja publikas uzmanību un viņa strauji un pārliecinoši kļuva par uzlēcošo soulmūzikas zvaigzni. 
 
Neapšaubāms apliecinājums Imany talantam bija 2011. gadā iznākušais debijas albums “The Shape of a Broken Heart”, kas ieguva platīna statusu ne tikai dzimtajā Francijā, bet arī Grieķijā, bet Polijā pārdošanas rādītāji bija tik fenomenāli, ka sasniedza pat trīskāršu platīnu.
 
Baltijā Imany pirmo reizi viesojās 2017. gadā, kad devās savā starptautiskajā turnejā. Kādu brīdi māksliniece atpūtās un tagad atkal kāpj uz skatuves, lai apvienotu savas balss toni ar siltajām čellu orķestra akustiskajām skaņām. Dziļa, siltuma pilna, bagāta un emocionāli izteiksmīga skaņa ar iespaidīgu dinamiku un izcilu projekciju būs baudāma arī 2024. gada Dzintaru koncertzāles koncerta programmā. 
 
Līdz ar Imany uz skatuves būs viņas kolēģi, kuri spēlēs čellus: Rodolphe Liskowitch, Julien Grattard, Octavio Angarita, Lucie Cravero, Bohdana Horecka, Laure Magnien, Polina Streltsova, Leonore Vedie. Koncertā izskanēs Imany aranžētās dziesmas no Donna Summer, Hozier, t.A.T.u., Bob Marley, Cat Stevens, Ed Sheeran, Bonnie Tyler, Elton John, Daft Punk, Madonna, Radiohead, Tones and I, Eartha Kitt, Imagine Dragons repertuāra.
 
Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs un tiešsaistē visā Latvijā, to cenas sākot no 50 EUR. 
 
Koncertu organizē aģentūra „Welldone” iepriekš organizējusi tādus koncertus, kā franču dziedātājas ZAZ, čellu dueta 2Cellos, Marco Rodriges, Klasika tumsā, Braiena Meija un Kerijas Elisas, franču dziedātājas Imany, ukraiņu rokgrupas “Okean Elzy” u.c., kā arī interaktīvas izstādes, piemēram, “Robotu balle”, “Future Live!”, “Dzīvās sistēmas” un “’Jūras dzelmju noslēpumi”.
 
Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
Imany un astoņi čelli Ot 11.06.2024 19:00 Dzintaru koncertzāle, Jūrmala 50.00 - 160.00
Pasākums Imany un astoņi čelli
Datums / Laiks Ot 11.06.2024 19:00
Norises vieta Dzintaru koncertzāle, Jūrmala
Cena 50.00 - 160.00
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
 
Pasākumu drīkst apmeklēt: nav vecuma ierobežojuma
Pasākuma valoda: angļu
Bezmaksas ieeja: nav paredzēta
Pasākuma ilgums: ~1.5h
Ieeja pasākumā: no plkst. 18:00
Vieta invalīdam ratiņkrēslā: ir
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: nav

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Dzintaru koncertzāle, Jūrmala
Turaidas iela 1 Jūrmala Latvija
Organizators
ELC TRADE OÜ
Roosikrantsi 2, Tallinn, 10119, Tallinn,
Vien. Reģ. Nr.: 12371807
Pasākums Imany un astoņi čelli
Datums / Laiks Ot 11.06.2024 19:00
Norises vieta Dzintaru koncertzāle, Jūrmala
Cena 50.00 - 160.00
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot