logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Hauser Rebel with a Cello

Tr 10.07.2024 20:00
Siguldas pilsdrupu estrāde
 
Nākamvasar Siguldā uzstāsies Stjepans Hausers no “2Cellos”

Pašā vasaras briedumā, 10.jūlijā, Siguldas gleznainajā pilsdrupu estrādē kopā ar grupu un orķestri uzstāsies viens no pasaules slavenākajiem čellistiem Stjepans Hausers. Par akadēmiskās mūzikas “slikto zēnu” dēvētais grupas “2Cellos” līdzdibinātājs izziņojis savu ilgi gaidīto soloturneju, kurai dots nosaukums “Rebel with a Cello”.

Tagad pazīstams kā vienkārši HAUSER, Stepjans skatītājiem sola izcilu muzikālu izrādi, kurā nedalāmi savīsies čella superzvaigznes salūtam līdzīgā ekspresija ar viņa romantisko, pat lirisko šķautni. To visu papildinās uz liela ekrāna demonstrētas atbilstīgas videoprojekcijas.

Mūzikas nerātnais romantiķis savā koncertprogrammā iekļāvis visu, ko viņa pielūdzēji iepazinuši un iemīlējuši – sākot no ārkārtīgi populārās kompozīcijas Beach Party, līdz muzikālo sapņu ainavām Alone Together.

Kopš tā brīža, kad no jau ilgi iedibinātajām klasiskās, popmūzikas un rokmūzikas tradīcijām HAUSERs nolēma izveidot jaunu, vēl nebijušu muzikālu piedzīvojumu, viņš spēj piepildīt arēnas un koncertzāles visā pasaulē. Maikla Džeksona dziesmas Smooth Criminal nu jau ikoniskā instrumentālā versija padarīja HAUSERu par interneta sensāciju, kas ne tikai iekaroja miljonu sirdis un prātus, bet, kas vēl svarīgāk, nostiprināja viņa kā viena no pasaules nozīmīgākajiem 21.gadsimta instrumentālistu statusu.
HAUSERa muzikālo stilu var raksturot kā eklektisku: unikāls čella virtuozitātes salūts, kas saplūst ar skaistumu un eleganci, bet vienā mirklī spēj nodemostrēt īstus roka muskuļus. Viņš vienlīdz mājīgi un nepiespiesti jūtas gan akadēmiskās, gan popmūzikas laukā, un viņam ir neparastas, gandrīz enciklopēdiskas zināšanas par abiem. HAUSERs ir tik dinamisks čellists, ka viņa plašajā repertuāra bāzē satilpst tādi kontrasti kā Lady Gaga un Čaikovskis vai Šakira un Šostakovičs. Kurš vēl klasiski izglītots čellists var lepoties ar koncertiem kopā ar Eltonu Džonu?!

Tieši tāpēc viņu kā savējo uzņem tik daudzos plašās pasaules stūros – no Karaliskās Albertholas līdz Sidnejas operai un Ņujorkas Medisonskvērgārdenai. HAUSERam bijis gods uzstāties Romas pāvestam Franciskam, vairākiem ASV prezidentiem, karalienei Elizabetei II un tai brīdī vēl princim, bet nu jau karalim Čārlzam.

HAUSERa dabīgā muzikālā vispusība novedusi pie sadarbības ar daudzām mūzikas leģendām, tostarp Andrea Bočelli, Red Hot Chili Peppers, Džordžu Maiklu un Aerosmith līderi Stīvenu Taileru. Tomēr tieši viņa intīmi personīgā, vizuāli satriecošā YouTube sērija “Alone Together”, kas tika uzsākta 2020.gada pandēmijas laikā un kurā iekļauti viņa dzimtās Horvātijas muzikālie portreti, pārsteidza skatītājus ar savu brīnišķīgo skaistumu un kļuva par pamatu viņa pirmajam soloalbumam “HAUSER – CLASSIC”, kas ierindojās Billboard 1. vietā.

Jāatzīst, ka horvātu čella brīnumbērna panākumi nu jau sniedzas krietni tālāk par tiem daudzajiem klipiem, ko noskatījušies viņa YouTube, Facebook un Instagram sekotāji. Dažādās mūzikas straumēšanas platformās viņa atskaņotie gabali tiek klausīti jau miljardiem reižu un pielūdzēju skaits neapturami turpina augt. HAUSERa popularitāte slēpjas fenomenā – instrumentāls virtuozs ar tikai viņam vien raksturīgu pievilcību, pat dzīvniecisku magnētismu. Vai arī pavisam vienkārši – spēja apvienot tik dažādu paaudžu uzmanību.

HAUSERs nav vienkārši vēl viens talantīgs čellists. Viņš ir rokzvaigzne ar čellu!
 

Vairāk informācijas: https://www.facebook.com/ltipsagencylv

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta  
Hauser Rebel with a Cello Tr 10.07.2024 20:00 Siguldas pilsdrupu estrāde
Pasākums Hauser Rebel with a Cello
Datums / Laiks Tr 10.07.2024 20:00
Norises vieta Siguldas pilsdrupu estrāde
Der zināt
Tirdzniecībā uz šo pasākumu Ieejas biļetes ir dažādās cenu grupās.
Cenu grupas pēc satura un kvalitātes neatšķiras.
Vispirms lūdzam iegādāties lētākās biļetes.
Использование билетов на конкурсах и иной коммерческой деятельности без письменного разрешения организатора концерта запрещено.
Pasākumu drīkst apmeklēt:  nav vecuma ierobežojuma
Pasākuma valoda: angļu
Bezmaksas ieeja: līdz 5 gadu vecumam
Pasākuma ilgums: ~3h
Ieeja pasākumā: no plkst. 19:00
Vieta invalīdam ratiņkrēslā: ir
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: nav

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Siguldas pilsdrupu estrāde
Pils iela 18 Sigulda Latvija
Organizators
L TIPS AGENCY SIA
L TIPS AGENCY SIA
Bruņinieku iela 93, Rīga, LV-1009, Rīga,
Vien. Reģ. Nr.: 40103193014
Pasākums Hauser Rebel with a Cello
Datums / Laiks Tr 10.07.2024 20:00
Norises vieta Siguldas pilsdrupu estrāde
Šī organizatora pasākumi Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Scott Bradlees Postmodern Jukebox - The '10' Tour Scott Bradlees Postmodern Jukebox - The '10' Tour Palladium Rīga
Pirkt Fanu reiss uz Hauser koncertu Siguldā Fanu reiss uz Hauser koncertu Siguldā Siguldas pilsdrupu estrāde
Pirkt Fanu buss uz Ed Sheeran koncertu Kauņā Fanu buss uz Ed Sheeran koncertu Kauņā - Rīga - Kauņa - Rīga
Pirkt Fanu buss uz Ed Sheeran koncertu Kauņā Fanu buss uz Ed Sheeran koncertu Kauņā - Rīga - Kauņa - Rīga
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot