logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Haapsalu Itaalia Muusika Festival 2024

Se 01.06.2024 16:00
Haapsalu Piiskopilinnus
41.70 - 159.00

No popa līdz folkam: Nākamā gada Hāpsalas Itālijas Mūzikas festivāla mākslinieki ir Ricchi e Poveri un Riccardo Fogli

Nākamā gada jūnija pirmajā nedēļas nogalē Hāpsalas Bīskapa pils pagalmā atkal norisināsies Itālijas Mūzikas Festivāls. Šoreiz pilskalna pagalmā iemīļoto Itālijas mūziku atskaņos Ricchi e Poveri, Riccardo Fogli, Piero Mazzocchetti un Canzoniere Grecanico Salentino.

Hāpsalas Itālijas Mūzikas Festivāla galvenais mākslinieks 1. jūnijā būs Ricchi E Poveri. Ansamblis tika izveidots 1967. gadā Itālijā, Dženovā. Grupas veiksmes pamatā bija Itālijas melodiskās popmūzikas un no ASV slavenākajām apvienībām gūtās iedvesmas sajaukums. Grupa 1985. gadā uzvarēja Sanremo mūzikas festivālā, kā arī uzstājās Eirovīzijas dziesmu konkursā. 1980. un 1990. gados mūziķu repertuārā tika iekļauti tā laika slavenākie itāļu hiti “Mamma Maria”, “Made in Italy” un “Se m'innamoro”.

Itālijas balādes un popdziesmas Bīskapa pilī izpildīs arī Riccardo Fogli. 1982. gadā mākslinieks uzstājās Sanremo mūzikas festivālā ar dziesmu “Storie di Tutti i Giorni”. Līdz šodienai Fogli ir izdevis vairāk nekā 30 albumu, un viņi pazīstamāko hitu vidū ietilpst “Ti Amo Pero”, “Compagnia” un “Il Segreto del Tempo”.

Romantiskā vakara gaitā vēl varēs dzirdēt Itālijas dziedātāju un tenoru Piero Mazzocchetti. Sākumu savai karjerai viņš lika Vācijā, kur viņu ievēroja München Bayern kādreizējie spēlētāji, kas viņu sāka sponsorēt. Pēc līguma noslēgšanas ar Universal Music mākslinieks koncertēja pa Vāciju un beigās nonāca arī savā dzimtajā zemē Itālijā, kur piedalījās lielākajos mūzikas festivālos un televīzijas pārraidēs, kā arī ir vairākas reizes dziedājis duetā kopā ar Jose Carreras.

Itālijas tradicionālo mūziku kultivējošā grupa ar nosaukumu Canzoniere Grecanico Salentino uz Hāpsalu atvedīs Salento reģiona mūziku. Viņu daiļrade ir tradicionālās un modernās mūzikas sajaukums, kā arī koncerti ir pilni ar spridzinošu enerģiju, kaisli un ritmu, kas aizved publiku maģiskā ceļā. 

Hāpsalas Itālijas Mūzikas Festivāls notiks 1. jūnijā Hāpsalas Bīskapa pils pagalmā. Lētākās biļetes pieejamas līdz novembra beigām. Precīzāka informācija par festivālu ir atrodama šeit: https://itaaliafestival.ee/

Pavadoņiem, kas pavada apmeklētāju ratiņkrēslā vai apmeklētāju ar citām pārvietošanās grūtībām, ieeja ir bez maksas. Apmeklētājiem ar īpašām vajadzībām (uz apliecinājuma pamata) un viņu pavadoņiem pie galvenajiem vārtiem tiks nodrošināta ieeja bez rindas. Hāpsalas Bīskapa pilī nav pārvietošanos apgrūtinošu trepju vai apmales akmeņu. Apmeklētājiem ratiņkrēslā un viņu pavadoņiem tiks nodrošināta pieeja īpašai platformai. Automašīnas novietošana Pils laukuma tuvumā. Ar automašīnas novietošanas iespējām lūdzam iepazīties Hāpsalas Pilsētas pašvaldības mājaslapā. Ja rodas jautājumi par pieejamību, lūdzam vērsties info@monstermusic.ee   

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
Haapsalu Itaalia Muusika Festival 2024 Se 01.06.2024 16:00 Haapsalu Piiskopilinnus 41.70 - 159.00
Pasākums Haapsalu Itaalia Muusika Festival 2024
Datums / Laiks Se 01.06.2024 16:00
Norises vieta Haapsalu Piiskopilinnus
Cena 41.70 - 159.00
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
Tirdzniecībā uz šo pasākumu Ieejas biļetes ir dažādās cenu grupās. Cenu grupas pēc satura un kvalitātes neatšķiras. Vispirms lūdzam iegādāties lētākās biļetes.
 
Fanu zona atrodas starp skatuvi un Sektoru 001 (Stāvvietas).
 
 
 
Cenām pievienota aģenta maksa 2.50€ -10 €.
Vispirms izvēlieties lētāko variantu ieejas biļetēm.
Atsevišķs sektors numurētām sēdvietām, ierobežots vietu skaits uz tribīnes, labāks skats.
Bērniem līdz 7 gadu vecumam ir bezmaksas ieeja, bet ne numurētajās sēdvietās.
Ieeja Vārti 16:00.
VIP biļetēs ir iekļauta VIP nozīmīte, VIP ieeja, VIP zona ar bāru un tualeti un visas jaukas lietas.

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Organizators
Monster Music OÜ
Pärnu mnt 28 Tallinn Harjumaa
Vien. Reģ. Nr.: 12146246
Pasākums Haapsalu Itaalia Muusika Festival 2024
Datums / Laiks Se 01.06.2024 16:00
Norises vieta Haapsalu Piiskopilinnus
Cena 41.70 - 159.00
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot