logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

A tribute show to ABBA

Pk 30.08.2024 20:00
Dzintaru koncertzāle, Jūrmala
Lielās skatītāju intereses dēļ “A tribu show to ABBA”  
šovasar būs skatāms arī Dzintaru koncertzālē

Pēc marta vidū VEF Kultūras pilī notikušā pilnībā izpārdotā “A tribute show to ABBA” koncerta, kuru klausītāji uzņēma ar stāvovācijām un jau pie pirmajām dziesmām ļāvās vētrainām dejām, pasākuma rīkotāji nolēmuši rīkot šova papildkoncertu, kas 30.augustā plkst.20 notiks Dzintaru koncertzālē.
 
Arī šajā pusotru stundu garajā koncertā skanēs visi grupas «ABBA» populārākie hiti: «Dancing Queen» «Mamma Mia», «Does Your Mother Know», «Take A Chance», «S.O.S.», «The Winner Takes It All», «Super Trouper», «Money Money Money», «Waterloo», «Honey Honey», «Fernando», «Chiquitita», «Thank You For The Music», «Knowing Me Knowing You», «Gimme! Gimme! Gimme!».
 
Vairāk nekā divdesmit darbības gadu laikā ABBORN ir kļuvusi par vienu no veiksmīgākajām ABBA atdarinātājgrupām Eiropā, nospēlējot vairāk nekā piecus tūkstošus koncertus, kurus noskatījušies vairāk nekā divi miljoni skatītāju, izpelnoties gan fanu, gan arī kritiķu cieņu. 2009.gada rudenī grupa ieguva balvu «Labākā ABBA atdarinātājgrupa» Francijas televīzijas FT1 raidījumā, kura auditorija bija vairāk nekā 70 miljoni skatītāju.
 
Grupā (tāpat kā oriģinālajā «ABBA» sastāvā) muzicē dziedātāju kvartets – divas dāmas un divi kungi, un kvarteta skanējumu papildina lielisks pavadošais sastāvs, ļaujot muzicēt «dzīvajā» bez jebkādiem fona ierakstiem. Turklāt priekšnesumu papildina izcils vokālais izpildījumus, perfekta horeogrāfija un autentiski skatuves tērpi, kopā radot patiešām lielisku šovu.
 
Šī «tribute» grupa (jāuzsver, ka tā ir saņēmusi oriģinālās grupas oficiālo atļauju viņus atdarināt!) ir spējusi atkārtot ABBA koncertu maģiju gan Eiropā – Spānijā, Kanāriju salās, Čehijā, Ungārijā, Igaunijā, Francijā, Nīderlandē, Beļģijā, Slovēnijā, Francijā, Portugālē u.c. – gan citur pasaulē, koncertos radot īpašu atmosfēru un aizvedot brīnišķīgā ceļojumā uz vakardienu, ļaujot iejusties zviedru lielākās leģendas koncertu gaisotnē. Interesanti, ka ABBORN kā vienīgā ABBA atdarinātājgrupa no Eiropas tika uzaicināta uz prestižo starptautisko festivālu RETROBEST 2016, kurš norisinājās Igaunijā un kur uzstājās uz vienas skatuves kopā ar «Boney M», DJ Bobo, Džeisonu Donovanu, «Ace of Bace», Tomasu Andersu un «Modern Talking». Tāpat ABBORN ar panākumiem uzstājušies Dubaijā, Abu Dabi, Bahreinā un Singapūrā.
 
Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
A tribute show to ABBA Pk 30.08.2024 20:00 Dzintaru koncertzāle, Jūrmala 15.00 - 50.00
Pasākums A tribute show to ABBA
Datums / Laiks Pk 30.08.2024 20:00
Norises vieta Dzintaru koncertzāle, Jūrmala
Cena 15.00 - 50.00
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
 
Pasākumu drīkst apmeklēt: nav vecuma ierobežojuma
Pasākuma valoda: latviešu, krievu, angļu
Bezmaksas ieeja: līdz 5 gadu vecumam, neaizņemot atsevišķu sēdvietu
Pasākuma ilgums: ~1h30min
Ieeja pasākumā: no plkst. 19:00
Vieta invalīdam ratiņkrēslā: ir
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā:  ir

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Dzintaru koncertzāle, Jūrmala
Turaidas iela 1 Jūrmala Latvija
Organizators
STAGE 99 SIA
Jāņa Čakstes prospekts 2, Ogre, LV-5001, Ogres,
Vien. Reģ. Nr.: 40203419222
Pasākums A tribute show to ABBA
Datums / Laiks Pk 30.08.2024 20:00
Norises vieta Dzintaru koncertzāle, Jūrmala
Cena 15.00 - 50.00
Šī organizatora pasākumi Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Dub Fx Dub Fx Kocertzāle Tower
Pirkt Bi-2 / Би-2 | Аллилуйя | World tour 2024 PopulārsPopulārsBi-2 / Би-2 | Аллилуйя | World tour 2024 Wondersala
Pirkt Julian Dassin un Paris Tour Eifel orchestra izpilda sava tēva dziesmas JaunsJaunsJulian Dassin un Paris Tour Eifel orchestra izpilda sava tēva dziesmas Dzintaru koncertzāle, Jūrmala
Pirkt A-Europa | 25 Gadi Kopā A-Europa | 25 Gadi Kopā Dzintaru koncertzāle, Jūrmala
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot