logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Ekskursija Rīga ZOO slavenībām pa pēdām

Rīgas Zooloģiskais dārzs

Ekskursija “Rīga ZOO slavenībām pa pēdām!” piedāvā iespēju ielūkoties Rīga ZOO vēsturē, tagadnē un nākotnes plānos, reizē iepazīstot visslavenākos zoodārza dzīvniekus. Ekskursijas laikā varēs arī ielūkoties vietās, kuras pārējiem apmeklētājiem nav pieejamas!

Gida pakalpojums paredzēts grupai līdz 20 personām.

Papildus apmaksai par gida pakalpojumu nepieciešams iegādāties ari ieejas biļetes.


 
Lai vienotos par ekskursijas dienu un laiku, lūdzam sazināties ar Rīga ZOO Pārdošanas un klientu vadības komandu, rakstot uz info@rigazoo.lv vai zvanot uz + 371 28807077.

Papildus nepieciešams iegādāties ieejas biļetes (uz vietas vai elektroniski).

Detalizētāka informācija par ekskursiju: https://rigazoo.lv/riga-zoo-slavenibam-pa-pedam/

Uz tikšanos Rīga ZOO!

Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs ir senākais zooloģiskais dārzs Baltijā, kas lepojas ar to, ka tajā mīt aptuveni 400 dzīvnieku sugu un ap 3000 dzīvnieku. Tā vispārējais stratēģiskais mērķis ir uzturēt vienīgo nacionālo zooloģisko dārzu, izglītot sabiedrību par Latvijas un pasaules faunu un tās aizsardzību, ar kvalitatīvas atpūtas piedāvājumu veicināt veselīgu dzīvesveidu un tūrismu, veikt pētniecību un sniegt ieguldījumu reto un izzūdošo sugu saglabāšanā, vienlaikus nodrošinot augstu labturības līmeni zooloģiskā dārza dzīvniekiem.

 Rīgas Zooloģiskais dārzs ir lieliska vieta, kur baudīt nesteidzīgu pastaigu Mežaparka priežu ielokā, reizē vērojot dzīvniekus un iepazīstot tās iemītniekus tuvāk. To apmeklējot, jums būs iespēja vērot visdažādākos dzīvniekus – no staltajām žirafēm un drosmīgajiem lauvām līdz darbīgajām skudrām un krāsainajām zivtiņām.

Rīga ZOO ir vienmēr priecīgs uzņemt viesus un sniegt jaunas emocijas pastaigā klusā vietā parkā, vērojot un iepazīstot vienmēr mainīgos dzīvniekus no visas pasaules. Zoodārzā katru reizi varēs atrast ko jaunu un iepriekš neredzētu. Dažādi dzīvnieki redzami gan ārā, gan iekštelpu ekspozīcijās – Tropu mājā, Terārijā, Akvārijā un citur.

Atelpai pastaigas laikā iespējams izmantot piknika laukumu, kā arī kāpšanas torni bērnu laukumiņā, uzkodas un atspirdzinājumus un pats galvenais – tīru gaisu meža ielokā dzīvnieku sabiedrībā.

Vairāk par Rīga Zoo uzzini mājaslapā rigazoo.lv

 

Vairāk informācijas: https://rigazoo.lv

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
Ekskursija Rīga ZOO slavenībām pa pēdām Tr 01.05.2024 10:00 Rīgas Zooloģiskais dārzs 60.00
Pasākums Ekskursija Rīga ZOO slavenībām pa pēdām
Datums / Laiks Tr 01.05.2024 10:00
Norises vieta Rīgas Zooloģiskais dārzs
Cena 60.00
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
Biļetes cena ir atšķirīga dažādām apmeklētāju kategorijām, kā arī atkarīga no apmeklējuma sezonas, nedēļas dienas un laika. Izvēlies sev atbilstošāko!
 
Vispārējās kārtības noteikumi apmeklētājiem

Lai Rīga ZOO apmeklējums būtu patīkams, aicinām ievērot iekšējās kārtības noteikumus:
 
1.    Rīga ZOO teritorijā apmeklētājiem aizliegts pārvietoties ar velosipēdu, skrejriteni, skrituļdēli, skrituļslidām, dip dap riteni un citiem braucamrīkiem. Tos nepieciešams novietot  speciālās neapsargātās novietnēs pie Rīga ZOO centrālās ieejas;
       Rīga ZOO teritorija ir pauguraina, tādēļ neapdraudēsim sevi un citus!

2.    Rīga ZOO teritorijā aizliegts apmeklēt kopā ar mājdzīvniekiem!
       Mājdzīvnieku (kaķu, suņu un citu) atrašanās teritorijā apdraud Rīga ZOO dzīvnieku veselību un mieru!

3.    Aizliegts teritorijā ienākt ar baloniem, droniem un citiem lidojošiem objektiem, ierīcēm!
 
4.    Aizliegts barot dzīvniekus!
       Rīga ZOO dzīvnieku uzturs ir speciālistu izstrādāts un sabalansēts, un jebkāda novirze no normas dzīvniekam var izraisīt smagas sekas.

5.    Aizliegts aiztikt un traucēt dzīvniekus!
       Sargāsim sevi, nebāžot pirkstus un acis pie un aiz sētas un nožogojumiem, neklauvēsim pie ekspozīciju skatlogiem, vai kā citādi traucēsim dzīvniekus!

6.    Aizliegts trokšņot!
       Uzvedīsimies klusi un pieklājīgi, cienot dzīvniekus, citus apmeklētājus un Rīga ZOO darbiniekus!

7.    Aizliegts kāpt uz un aiz barjerām, nožogojuma!
       Aiz barjeras sākas dzīvnieka teritorija! Sargāsim sevi un cienīsim dzīvniekus, ievērojot noteiktās robežas! 

8.    Aizliegts smēķēt (izņemot tam speciāli norādītās vietās)!
       Smēķēšana ir kaitīga gan cilvēkiem, gan dzīvniekiem. Respektēsim mūsu apmeklētāju un dzīvnieku tiesības elpot tīru gaisu!

9.    Aizliegts ienākt un atrasties teritorijā alkoholisko un citu apreibinošo vielu ietekmē!
 
10.  Aizliegts ienest ieročus, šaujamieročus, asus priekšmetus, kas var apdraudēt pašu un citu personu, dzīvnieku drošību.

11.  Aizliegts bojāt Rīga ZOO apstādījumus, inventāru un ēkas. No teritorijas kategoriski aizliegts iznest, kā arī pārvietot inventāru.
 
12.  Aizliegts atrasties Rīga ZOO teritorijā pēc darba laika.
       Lūdzu seko balss paziņojumiem, kas ziņo, ka zoodārza darba laiks tuvojas beigām un nepieciešams atstāt teritoriju!
 
13.  Rīga ZOO teritorijā notiek foto un video fiksācija. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti publicitātes un pārkāpumu atklāšanas nolūkiem. Esi apdomīgs, nepārkāp noteikumus, mēs visu redzam! 

14.  Aizliegts lietot ierīces ar atklātu vai apsegtu uguns liesmu, tajā skaitā grilus, izņemot gadījumus, kad tas ir saskaņots ar Rīga ZOO.

15.  Rīga ZOO apmeklētāji apņemas ārkārtas situācijās sekot un ievērot Rīga ZOO darbinieku norādījumus, tajā skaitā apzinās, ka var tikt izraidīti no Rīga ZOO, ja noteikumi vai norādījumi netiek ievēroti.

16.  Rīga ZOO apmeklētāji apņemas saglabāt ieejas biļeti līdz apmeklējuma beigām un pēc pieprasījuma to uzrādīt Rīga ZOO Iekšējā dienesta darbiniekam.
 
Laipni aicināti!

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Rīgas Zooloģiskais dārzs
Meža prospekts Rīga Latvija
Organizators
Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs SIA
Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs SIA
Meža prospekts 1, Rīga, LV-1014, Rīga,
Vien. Reģ. Nr.: 40103032521
Pasākums Ekskursija Rīga ZOO slavenībām pa pēdām
Datums / Laiks Tr 01.05.2024 10:00
Norises vieta Rīgas Zooloģiskais dārzs
Cena 60.00
Šī organizatora pasākumi Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Daudzbērnu ģimeņu diena Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs PopulārsPopulārsDaudzbērnu ģimeņu diena Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs Rīgas Zooloģiskais dārzs
Pirkt Dzimšanas dienas atlaide (jubilāram un līdz 2 pavadošajām personām). Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2024.) Dzimšanas dienas atlaide (jubilāram un līdz 2 pavadošajām personām). Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2024.) Rīgas Zooloģiskais dārzs
Pirkt Grupa (10 + personas) vienā apmeklējuma reizē. Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2024.) Grupa (10 + personas) vienā apmeklējuma reizē. Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2024.) Rīgas Zooloģiskais dārzs
Pirkt Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2024.) Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2024.) Rīgas Zooloģiskais dārzs
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot