logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums

Ot 30.04.2024 23:00
Rādīt aprakstuNerādīt aprakstu

Biļetes cena ir atšķirīga dažādām apmeklētāju kategorijām, kā arī atkarīga no apmeklējuma sezonas, nedēļas dienas un laika. Izvēlies sev atbilstošāko!

Biļete Rīga ZOO apmeklējumam darba dienā derīga izmantošanai tikai darba dienās. Biļete Rīga ZOO apmeklējumam brīvdienās (un svētku dienās) derīga apmeklējumam jebkurā dienā.


Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs ir senākais zooloģiskais dārzs Baltijā, kas lepojas ar to, ka tajā mīt aptuveni 400 dzīvnieku sugu un ap 3000 dzīvnieku. Tā vispārējais stratēģiskais mērķis ir uzturēt vienīgo nacionālo zooloģisko dārzu, izglītot sabiedrību par Latvijas un pasaules faunu un tās aizsardzību, ar kvalitatīvas atpūtas piedāvājumu veicināt veselīgu dzīvesveidu un tūrismu, veikt pētniecību un sniegt ieguldījumu reto un izzūdošo sugu saglabāšanā, vienlaikus nodrošinot augstu labturības līmeni zooloģiskā dārza dzīvniekiem.

 Rīgas Zooloģiskais dārzs ir lieliska vieta, kur baudīt nesteidzīgu pastaigu Mežaparka priežu ielokā, reizē vērojot dzīvniekus un iepazīstot tās iemītniekus tuvāk. To apmeklējot, jums būs iespēja vērot visdažādākos dzīvniekus – no staltajām žirafēm un drosmīgajiem lauvām līdz darbīgajām skudrām un krāsainajām zivtiņām.

Rīga ZOO ir vienmēr priecīgs uzņemt viesus un sniegt jaunas emocijas pastaigā klusā vietā parkā, vērojot un iepazīstot vienmēr mainīgos dzīvniekus no visas pasaules. Zoodārzā katru reizi varēs atrast ko jaunu un iepriekš neredzētu. Dažādi dzīvnieki redzami gan ārā, gan iekštelpu ekspozīcijās – Tropu mājā, Terārijā, Akvārijā un citur.

Atelpai pastaigas laikā iespējams izmantot piknika laukumu, kā arī kāpšanas torni bērnu laukumiņā, uzkodas un atspirdzinājumus un pats galvenais – tīru gaisu meža ielokā dzīvnieku sabiedrībā.

Vairāk par Rīga Zoo uzzini mājaslapā rigazoo.lv

Vairāk informācijas: https://www.rigazoo.lv/

Pasākumi

Pasākumi netika atrasti
Pirkt Dzimšanas dienas atlaide (jubilāram un līdz 2 pavadošajām personām). Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2024.) Dzimšanas dienas atlaide (jubilāram un līdz 2 pavadošajām personām). Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2024.) Rīgas Zooloģiskais dārzs
Pirkt Grupa (10 + personas) vienā apmeklējuma reizē. Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2024.) Grupa (10 + personas) vienā apmeklējuma reizē. Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2024.) Rīgas Zooloģiskais dārzs
Pirkt Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2024.) Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs apmeklējums - Ziemas sezona (līdz 30.04.2024.) Rīgas Zooloģiskais dārzs
Loading...
Atjaunot
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot