logo
Select period
Search from map
Menu

Two Feet

We 03/07/2024 20:00
Palladium Rīga

TWO FEET UZSTĀSIES KONCERTZĀLĒ PALLADIUM

Neiespējami ir raksturot multi-instrumentālista Bill Dess, kurš uzstājas ar skatuves vārdu Two Feet, radīto valdzinošo elektronisko mūziku. Hārlemā augušais mākslinieks reflektē uz ļoti dažādām stila ietekmēm un noskaņām. Two Feet beidzot būs nokļuvis līdz Latvijai un 3. jūlijā koncertzālē Palladium uzstāsies ar domājams vienu no mūzikas gardēžu gaidītākajiem šī gada koncertiem. Biļetes tirdzniecībā no 23. februāra plkst. 10.00 “Biļešu Serviss” tīklā. Savukārt, FBI un Positivus festivāla koncertu kluba biedri, biļetes varēs iegādāties ātrāk, iepriekšpārdošanā, jau no 22. februāra plkst. 10.00, izmantojot kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.

Two Feet ir viens no tiem māksliniekiem, kura mūzika ir nevainojami producēta un kuras izpildījums dzīvē ir vēl izcilāks un piepildītāks. Izjust āķīgus ģitāras ritmus, spēcīgu basu, kas caurstrāvo ķermeni un liek elpai aizrauties var tikai baudot koncertu klātienē, un nemaz nerunājot par mākslinieka pavedinošo vokālu un mijiedarbību ar faniem. Ikviens, kuram bijusi iespēja redzēt Two Feet koncertu dzīvē nav atstāts vienaldzīgs. Šis ir starp tiem notikumiem, kuru apmeklēt kopā ar draugiem ar garantiju, ka tas būs lielisks vakars.

1993. gadā Ņujorkā dzimušais Zachary William Bill Dess (Two Feet) mūzikas stāsts aizsākās, kad viņš pameta mācības slavenajā Bērklijas Mūzikas koledžā, lai koncentrētos uz savu mūzikas karjeru, kas atmaksājās 2016. gadā. Kādu vēlu vakaru viņš atgriezās mājās no bāra un augšupielādēja dziesmu, ko viņš sarakstīja tajā pašā dienā vien dažu stundu laikā - “Go Fuck Yourself”, smeldzīgu hitu, jutekliskas ģitāras izpildījumā. Līdz nākamās dienas rītam dziesma jau bija sasniegusi fanus visā pasaulē un šodien dziesmas straumējumu skaits Spotify ir pārsniedzis vairāk nekā 650 miljonus. Tas nav vienīgais Two Feet meistardarbs un šodien tam ir pievienojušies arī tādi hiti kā “I Feel Like I'm Drowning”, “Love Is a Bitch”, “Quick Musical Doodles” un daudzi citi. Two Feet jaunākais singls “Fling to Pieces” pie klausītājiem nonāks jau martā. 

Two Feet savā mūzikā apvieno elektronisko mūziku, R&B, ģitāras spēles un stingru, slīdošu basu, savukārt viņa raupjā balss pievieno šarmantu skanējumu, kas viņu atšķir no citiem māksliniekiem. Tā ir mazliet tumša skaņa — noskaņojums, kas atbilst Two Feet dzīves pārdomām un pārdzīvojumiem. Two Feet ir bijis ļoti konsekvents, paplašinot savu skanējumu, kas aizsākās ar debijas albumu “Pink” (2020), “Max Maco Is Dead Right?” (2021) un “Shape & Form” (2022). Nav šaubu, ka jaunāko albumu varēsim sagaidīt pavisam drīz. Vasaras gaidītākais koncerts 3. jūlijā koncertzālē Palladium Rīga. Biļetes “Biļešu Serviss” tīklā no 23. februāra plkst. 10.00.

More information: http://www.twofeetmusic.com

Event Date / Time Venue Price  
Two Feet We 03/07/2024 20:00 Palladium Rīga 39.00
Event Two Feet
Date / Time We 03/07/2024 20:00
Venue Palladium Rīga
Price 39.00
Good to know
Ticketing service fee 1.20 € (including VAT 21%) will be applied for each ticket.
​​​​​​Entrance tickets for this event are in a different price range. Tickets do not differ by quality. Please choose cheapest tickets available.

Tickets are forbidden to use in any competitions and campaigns without the concert promoter permission.

Any age visitor should have a separate entrance ticket for the event.
There are no age restrictions for event attendees but parents who do not accompany their minors underage of 16 to the event have to take in mind that according to the law of Latvia their minors can’t be on the streets after 10 PM.  

For visitors with disabilities:
A limited-capacity wheelchair platform is available. Discounts are not applicable. A visitor in a wheelchair with companion requires one ticket.

It is presumed, when purchasing Tickets and/or entering or trying to enter the territory of the event, the Visitor is acquainted with these terms and conditions and undertakes to observe them, as well as the laws of the Republic of Latvia. 

Event schedule:
19:00 doors open
20:00 start of the program


The ticket distributor only acts as an intermediary. If the event does not take place or is postponed, the event organizer, not the ticket distributor, assumes responsibility for the refund of the tickets purchased.
Venue
Palladium Rīga
Marijas iela 21 (Ieeja no Pērses ielas) Rīga Latvia
Promoter
BDG concerts SIA
BDG concerts SIA
Ūdens iela 12 - 106, Rīga, LV-1007, Rīga,
Reg. no: 40103422688
Event Two Feet
Date / Time We 03/07/2024 20:00
Venue Palladium Rīga
Price 39.00
Same promoter Same venue
Buy ticket Dizzee Rascal PopularPopularDizzee Rascal Palladium Rīga
Buy ticket Fontaines D.C. Fontaines D.C. Palladium Rīga
Buy ticket Bryan Adams: So Happy It Hurts Tour PopularPopularBryan Adams: So Happy It Hurts Tour Arēna Rīga
Buy ticket Brit Floyd Brit Floyd Palladium Rīga
No results have been found for your request.
Loading...
Reload