logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

Brit Floyd

Сб 21.09.2024 20:00
Palladium Rīga

Pasaulē labākais Pink Floyd šovs Brit Floyd atgriežas koncertzālē Palladium Rīga

Brit Floyd atgriežas uz skatuves 2024. gadā ar P·U·L·S·E - viņu līdz šim lielāko un iespaidīgāko koncertprogrammu, kuru dzirdēsim arī pie mums 21. septembrī koncertzālē Palladium Rīga. Šis būs Pink Floyd leģendārās ”Division Bell” turnejas svinības kopā ar satriecošu lāzeru un gaismas šovu. Biļetes jau no šodienas pieejamas “Biļešu Serviss” tīklā. 

Divas ar pusi stundas garajā šovā ir iekļautas klasiskās dziesmas no Pink Floyd lieliskā albumu kataloga, tostarp “Dark Side of the Moon”, “The Wall”, “Wish You Were Here”, “Animals”, “The Division Bel”, “Meddle” u.c. 1994. gadā “Division Bell Tour” bija ienesīgākā Pink Floyd turneja rokmūzikas vēsturē, spēlējot to vairāk nekā 5 miljoniem cilvēku 68 pilsētās.

Uz skatuves, lai izpildītu visu šo klasisko Pink Floyd skaņdarbu notis, ir mūziķu grupa, kuru gadu gaitā klausītāji ir iemīlējuši un cienījuši visā pasaulē. Tajā piedalās ilggadējs ģitārists/ vokālists un muzikālais direktors Damian Darlington, kurš ir uzstājies. vairāk nekā 2500 ar Pink Floyd mūziku saistītos koncertos savas karjeras laikā. Grupā piedalās arī Ian Cattell, Edo Scordo, “Canadian Idol” uzvarētāja Eva Avila un citi pieredzējuši mūziķi, kas pievienojušies Brit Floyd sastāvam pēdējās desmitgades laikā.

Kopš Brit Floyd atklāšanas Liverpūlē, Anglijā 2011. gadā, grupa ir spēlējusi vairāk nekā 1000 koncertu, un tā ir apbraukājusi visu pasauli izpārdodot koncerttūres Eiropā, Ziemeļamerikā, Dienvidamerikā, Āzijā un Tuvajos Austrumos.

Brit Floyd šovs ir kļuvis par īstu fenomenu, kas tiek plaši uzskatīts par pasaules lielāko rokmūzikas pieredzi, autentiskāko veidu kā īstiem Pink Floyd faniem izbaudīt leģendārās rokgrupas oriģinālšova burvību. 21. septembrī koncertzālē Palladium Rīga. Biļetes “Biļešu Serviss” tīklā. 

Дополнительная информация: http://www.britfloyd.com

Мероприятие Дата / Время Место проведения Цена  
Brit Floyd Сб 21.09.2024 20:00 Palladium Rīga 39.00 - 114.00
Мероприятие Brit Floyd
Дата / Время Сб 21.09.2024 20:00
Место проведения Palladium Rīga
Цена 39.00 - 114.00
Полезная информация
К стоимости билета будет применена плата за обслуживание 1.20 € (включая НДС 21%) за каждый билет
​​​​​​Входные билеты на мероприятие представлены в различных ценовых категориях. Ценовые группы не отличаются по содержанию и качеству. Просим сначала приобретать более дешевые билеты.

Любые розыгрыши билетов, в том числе в социальных сетях, без письменного согласия организаторов концерта строго запрещены.

У каждого посетителя в независимости от возраста должен быть отдельный билет. 
Для посетителей мероприятия нет ограничений по возрасту, но родителям, не сопровождающим на концерт своих детей младше 16 лет, напоминаем, что детям находиться на улице без взрослого после 22:00 в Латвии запрещено.

Для посетителей с ограниченными возможностями в передвижении:
Посетителю в кресле-коляске вместе с сопровождающим необходим один входной билет. 

Программа мероприятия:
19:00 вход для публики
20:00 начало концертной программы


Распространитель билетов выступает в роли открытого посредника. Если мероприятие не состоится или откладывается, организатор мероприятия, а не продавец билетов, берет на себя ответственность за возврат купленных билетов.
Место проведения
Palladium Rīga
Marijas iela 21 (Ieeja no Pērses ielas) Rīga Латвия
Организатор
BDG concerts SIA
BDG concerts SIA
Ūdens iela 12 - 106, Rīga, LV-1007, Rīga,
Рег. №: 40103422688
Мероприятие Brit Floyd
Дата / Время Сб 21.09.2024 20:00
Место проведения Palladium Rīga
Цена 39.00 - 114.00
Тот же организатор То же место проведения
Купить билет Dizzee Rascal ПопулярноеПопулярноеDizzee Rascal Palladium Rīga
Купить билет Fontaines D.C. Fontaines D.C. Palladium Rīga
Купить билет Two Feet Two Feet Palladium Rīga
Купить билет Bryan Adams: So Happy It Hurts Tour ПопулярноеПопулярноеBryan Adams: So Happy It Hurts Tour Arēna Rīga
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить