logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Aerosmith Tribute Šovs Eurosmith

Ce 14.03.2024 19:00
Klubs Melnā Piektdiena

Informējam, ka Aerosmith Tribute Šovs Eurosmith, kas bija paredzēts 14.03.2024, klubā Melnā Piektdiena, tiek atcelts un nenotiks plānotajā vietā un laikā.

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām un lūdzam sazināties ar organizatoriem pa e-pastu: siaproevent@gmail.com, lai saņemtu naudas atmaksu par iegādātajām biļetēm vai aizstātu tādus pasākumus kā Someone Like You The Adele Songbook 03.29.24, Sergio Cortes 'Live Tribute Show: Michael Jackson' 28.04.24 vai The Italian Tenors 16.10.2024.


AEROSMITH pirmais Eiropas tribute šovs!

2024. gada 14.martā, Rīgas klubā MELNĀ PIEKTDIENĀ – AEROSMITH tribute šovs Eurosmith

Veltījums, kas patiesi atdzīvina Aerosmith garu, harizmu, enerģiju un ikoniskās skaņas. Sākot ar Stīvena Tailera ikonisko vokālu līdz ģitāras rifiem - katra nots ir veltījums roka leģendām. Eurosmith atdod sevi visu uz skatuves. Neaizmirstams vakars, kas ir piemērots ne tikai Aerosmith mūzikas cienītājiem, bet arī dažāda mūzikas žanra entuziastiem.

Aerosmith ir amerikāņu smagā roka mūzikas grupa, kuras vārds ir pazīstams visā pasaulē. Viņu mūzika ir atstājusi savu nospiedumu mūzikas pasaulē - sākot ar tādiem hitiem kā “Dream On”, “Sweet Emotion” līdz “I Don’t Want to Miss a Thing” un “Crazy”. Grupas atstātais mantojums ir ne tikai iespaidīgie ierakstu pārdošanas apjomi, bet arī to fanu atmiņas, kurus viņu mūzika ir aizkustinājusi vairākās paaudzēs.

Eurosmith – pirmā Eiropas tribute grupa, kas dibināta 1997.gadā, atdzīvinās uz skatuves leģendārās grupas AEROSMITH labākos hitus, kurus grupa ir sarakstījusi vairāk nekā 50 gadu garumā. Eurosmith guva popularitāti pateicoties tam, ka viņi spēj patiesi ietērpt savā priekšnesumā grupas Aerosmith esenci. Grupas solistam, Luca Celleti, uz skatuves izdodas iesaistīt pat izklaidīgākos skatītājus, pārvēršot katru koncertu par ballīti, kurā Aerosmith klasika mijas ar jaunajiem hitiem. Luca, ir vairākas reizes ticies ar grupas solistu, Stīvenu Taileru, un pat saņēmis no viņa dāvanu – harmonikas. Tikšanās, kas ir devušas vēl lielāku aizrautību un degsmi turpināt godināt uz skatuves vienu no visu laiku izcilākajām rokgrupām.

 

Vairāk informācijas: http://www.facebook.com/pg/ProEventRiga

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta  
Aerosmith Tribute Šovs Eurosmith Ce 14.03.2024 19:00 Klubs Melnā Piektdiena
Pasākums Aerosmith Tribute Šovs Eurosmith
Datums / Laiks Ce 14.03.2024 19:00
Norises vieta Klubs Melnā Piektdiena
Der zināt
 
Biļetēm tiek piemērota Aģenta maksa 8.47% apmērā no katras biļetes cenas!
 
Tirdzniecībā uz šo pasākumu Ieejas biļetes ir dažādās cenu grupās.
Cenu grupas pēc satura un kvalitātes neatšķiras.
Vispirms lūdzam iegādāties lētākās biļetes.
 
Pasākumu drīkst apmeklēt: no 16+ gadu vecuma
Pasākuma valoda: angļu
Bezmaksas ieeja: nav paredzēta 
Pasākuma ilgums: ~2h
Ieeja pasākumā: no plkst. 19:00
Vieta invalīdam ratiņkrēslā: ir
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: ir

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Klubs Melnā Piektdiena
Brīvības 193C Rīga Latvija
Organizators
PRO EVENT SIA
Ojāra Vācieša 30-3, LV-2163, Carnikava,
Vien. Reģ. Nr.: 40203191908
Pasākums Aerosmith Tribute Šovs Eurosmith
Datums / Laiks Ce 14.03.2024 19:00
Norises vieta Klubs Melnā Piektdiena
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot