logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

Jessie Ware - Sigulda

Ср 14.08.2024 20:00
Siguldas pilsdrupu estrāde
 
Viena no spožākajām britu mūzikas zvaigznēm Džesija Veira vasarā atgriežas Latvijā.
 
Mercury balvai nominētā dziedātāja un dziesmu autore Džesija Veira atgriežas Latvijā ar fenomenālu jaunu albumu “That! Feels Good!”, kas atklāj, kāpēc Veira ir viena no visvairāk cienītajām, apbrīnotajām un mīlētajām balsīm britu popmūzikā. Turnejas “That! Feels Good! Live” ietvaros pateicoties aģentūrai “8 Days A Week” koncerti notiks visās trijās Baltijas valstīs. Latvijā Džesiju Veiru sagaidīsim 14. augustā Siguldas pilsdrupu estrādē.
 
Džesija Vera neapšaubāmi ir viena no spilgtākajām savas paaudzes figūrām mūsdienu britu mūzikā, un 2023. gads ir viņas atgriešanās gads. Viņa beidzot atrada savu skanējumu, kurā ir daudz dejas ritmu un disko mūzikas tradīciju. Džesijas Veras panākumus apstiprina arī žurnāls Rolling Stone, kas viņai pirms dažām nedēļām pasniedza prestižu balvu. Koncerts būs neaizmirstams, un zinot, cik populāra ir šī britu mūzikas zvaigzne Latvijā, organizatori aicina biļetes iegādāties iepriekš.
Tā nav nejaušība, ka Džesija Vera sava jaunā albuma prezentācijai izvēlējās tieši Siguldas pilsdrupu estrādi. Arvien vairāk ārzemju mākslinieku vēlas piedzīvot  koncertu tik unikālā vietā. Baumas par skaisto Siguldu un tās burvīgo estrādi izplatās ātri un pilsētai tas ir jāizmanto.
 
2023. gada aprīlī iznākušais “That! Feels Good!” ir piektais Veiras albums un turpina ceturtā studijas albuma 2020. gada “What’s Your Pleasure” iesākto. Iekļūstot Apvienotās Karalistes albumu topa trešajā vietā, “What’s Your Pleasure” ir līdz šim veiksmīgākais Džesijas ieraksts, palielinot viņas kopējo albumu pārdošanas apjomu līdz 2,2 miljoniem visā pasaulē un sasniedzot 2,4 miljardus globālu straumējumu.

“The Guardian” jaunajam albumam piešķīra maksimālās 5 zvaigznes un rakstīja: “Šī ir popmūzika, ko veido cilvēki, kuri patiešām zina, ko dara.” Un “The Guardian” nav kļūdījies — cita starpā Džesija Veira jaunā albuma veidotāju vidū iekļāvusi superproducentu Stjuartu Praisu (Madonna, Dua Lipa, Kailija Minoga u.c.), kurš piedalījies albuma ievadsingla “Free Yourself” radīšanā.
 
“Pitchfork” ir varējis tikai piebalsot uzslavu vilnim: “Veira ir paveikusi varoņdarbu: žanru atdzīvinošs albums, kas ir skrupulozi uzticīgs savam izejmateriālam, neizklausoties pēc garlaicīga rimeika.”
Džesijas Veiras jaunā mūzika izklausās pēc skaņas, kāda rodas, kad kāds atlaižas, ļaujas un mudina visus pārējos darīt to pašu. Tas ir svētlaimīgi atbrīvojošs ieraksts, kura pamatā ir Veiras sensacionālais vokāls, neierobežotā enerģija un gluži vai sajūtamā labvēlība un prieks.

"Brīvība ir skaņa, un prieks ir tiesības" — šādi Veiras domas skan albuma tituldziesmā.
Biļetes pārdošanā Biļešu servisa tirdzniecības vietās nonāks 22. decembrī plkst. 20:00, taču, kā jau ierasts aģentūras 8 Days A Week koncertos, var iegādāties biļetes agrāk par patīkamāku cenu — no 19. decembra pl. 10:00 līdz 22. decembra pl. 19:59 pērc biļetes ar īpašu kodu, kuru vari iegūt, sazinoties ar 8 Days A Week Latvia Facebook vai www.8dw.lt. Iepriekšpārdošanas biļešu skaits ir ierobežots, tāpēc nekādā gadījumā nevilcinies!
 
Džesijas Veiras iepriekšējā albuma “What's Your Pleasure” panākumi un tam sekojošie koncerti ir tieši ietekmējuši jauno albumu. Redzot skatītāju reakciju uz tādām dziesmām kā “Ohh La La” un “Spotlight” festivālos Primavera un Glastonbury 2022. gadā, kā arī izpārdotos Brikstonas akadēmijas koncertus, Džesija bija spiesta pārvērtēt savu skanējumu, savu uzstāšanos un dziesmas, kuras viņa vēlējās rakstīt. Pieredze kā Harija Stailsa iesildītājai Čikāgas United Center oktobrī tikai apstiprināja šīs ambīcijas: “Es raudzījos uz šo milzīgo skatuvi un pieņēmu lēmumu. Es biju šeit, lai iesildītu kādu, kurš ir izcils izpildītājs. Man bija jāpiepilda ne tikai skatuve, bet visa arēna. Es vairs nevarēju savas dziesmas dziedāt klusi, kā atvainojoties. Bija laiks uztaisīt šovu. Esmu sapratusi, ka vairs neesmu tikai dziedātāja — es esmu māksliniece.”
 
Galu galā Veiras piektais albums ir neliels triumfs. Šim izcili paveiktajam darbam izdodas sasniegt muzikalitātes virsotnes, ne sekundi neskanot piespiesti vai samocīti. Džesija ir pārvarējusi visus šķēršļus, raizes un cerības, ko pati bija sev uzlikusi. Ar pieredzi, pārliecību un vokālu — šeit dzirdamo vokālo izcilību nevar un nevarēs pārvērtēt — Džesija ir cilvēks, kas ne tikai zina, ko dara, bet arī dara to nepārspējami. Viņai bija vīzija un ir pārliecība, lai to īstenotu.
“Es jūtos labi, un es to vēlu arī visiem citiem.”
 
 

 

Дополнительная информация: http://www.8dw.lt

Мероприятие Дата / Время Место проведения Цена  
Jessie Ware - Sigulda Ср 14.08.2024 20:00 Siguldas pilsdrupu estrāde 51.00
Мероприятие Jessie Ware - Sigulda
Дата / Время Ср 14.08.2024 20:00
Место проведения Siguldas pilsdrupu estrāde
Цена 51.00
Полезная информация
К стоимости билета будет применена плата за обслуживание 1.20 € (включая НДС 21%) за каждый билет

 

На билеты применена плата Агента в размере 1.00 EUR!

События могут посещать: возрастных ограничений нет, но дети до 18 лет должны быть в сопровождении взрослого
Язык мероприятия: английский
Бесплатный вход: до 6 лет, незанимая отдельное место
Продолжительность мероприятия: ~3h
Вход на мероприятие: c 18:00
Место для инвалидов в кресле-каталке: да
Скидки для инвалидов в кресле-каталке: нет 

Распространитель билетов выступает в роли открытого посредника. Если мероприятие не состоится или откладывается, организатор мероприятия, а не продавец билетов, берет на себя ответственность за возврат купленных билетов.
Место проведения
Siguldas pilsdrupu estrāde
Pils iela 18 Sigulda Латвия
Организатор
8 Days A Week Agency, UAB
8 Days A Week Agency, UAB
AltSpace building, Islandijos str. 6, LT-01117, Vilnius
Рег. №: 305527276
Мероприятие Jessie Ware - Sigulda
Дата / Время Ср 14.08.2024 20:00
Место проведения Siguldas pilsdrupu estrāde
Цена 51.00
Тот же организатор То же место проведения
Купить билет Yungblud - Sigulda Yungblud - Sigulda Siguldas pilsdrupu estrāde
Купить билет Jungle - European Tour 2024 ПопулярноеПопулярноеJungle - European Tour 2024 Siguldas pilsdrupu estrāde
Купить билет Devendra Banhart - Rīga. Summer Tour 2024 Devendra Banhart - Rīga. Summer Tour 2024 Hanzas Perons
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить