logo
Выбрать период
Поиск на карте
Меню

2 Dienu biļete + Fanu Podests / 2 - Day ticket + Fan Podium - Positivus Festival 2024

Пт 19.07.2024 15:00 - Сб 20.07.2024 23:59
Lucavsala, Rīga
Offset, Nothing But Thieves, Jacob Collier un daudzi citi papildina Positivus festivālā programmu
 
Positivus festivāls sen nav piedzīvojis tādu dažādību un šovasar varam sagaidīt plašu mūzikas žanru, aktuālu mākslinieku vārdus. Festivāla programmu papildina Migos dalībnieks Offset, britu rokgrupa Nothing But Thieves, apburošais Benjamin Clementine, vairākkārtējs Grammy balvas ieguvējs un izcils džeza pianists Jacob Collier (Jacob Collier ? The Djesse Solo Show), Arcade Fire grupas dalībnieka projekts Will Butler & Sisters Squares, Picture Parlour, pašmāju Detlef un Ozols. Festivāla biļetes pieejamas www.positivusfestival.com un “Biļešu Serviss” tīklā.

Positivus festivāls turpina uz Baltiju vest lielākās hip-hop mūzikas zvaigznes. Offset pirmo reizi Rīgā! Savas gaitas 2011. gadā sāka kā daļa no leģendārās Atlantas apvienības Migos. Nesen izdevis savu otro solo albumu “Set It Off”, kurš, pirmajā izdošanas nedēļā, ticis straumēts 60 miljonu reižu. Albuma ietvaros reperis devies ASV un Eiropas tūrēs, kurās viena no pieturām būs arī Positivus festivāls. 

Britu rokgrupa Nothing But Thieves ir savas slavas augstākajā punktā un reti kurš vairs atceras, ka savas karjeras pirmsākumos jau uzstājās Positivus festivālā. Izveidojusies 2012. gadā, grupa, 12 gadu laikā, ir ieguvusi slavu visā pasaulē. Grupas diskogrāfija, kas sastāv no 3 albumiem un vairākiem singliem, ir tikusi straumēta teju miljards reižu. Tā īpaši izceļas ar tādiem singliem kā - “Amsterdam”, “Soda”, “Is Everybody Going Crazy?” un, nesenāk, “Overcome”, “Welcome to the DCC” no grupas 2023. gadā izdotā albuma “Dead Club City”. Nothing But Thieves viennozīmīgi būs kaut kas, ko nedrīkst laist garām!

Vairākkārtējs “Grammy” balvas ieguvējs, džeza pianists un ģeniāls mūziķis Jacob Collier (Jacob Collier ? The Djesse Solo Show) savu popularitāti ieguvis albumu triloģijas “Djesse” ietvaros. Talantīgais, vairāku instrumentu pavēlnieks koncertējis vislielākajās pasaules arēnās un festivālos un ir pienākusi festivāla kārta sagaidīt mākslinieku. 

Eksperimentāls, bet mūsdienīgs - tie ir daži no vārdiem, ko varētu izmantot, lai raksturotu britu mūziķi Benjamin Clementine. Savas mūziķa gaitas sācis 2008. gadā, Francijā, spēlējot dažādos mazos bāros un pasākumos, līdz 2013. gadā izdeva savu pirmo projektu “Cornerstone”, kas guva atzinību no tādiem mūziķiem kā Paul McCartney. Kopš tā laika panākumi nav apstājušies. Vēl 2 paša producēti albumi, īpatnēja balss un performance - mākslinieks ir apbūris cilvēkus visā pasaulē un tagad ir pienācis Rīgas laiks. 

Bruklinā bāzētā indīrokgrupa Sister Squares apvienojusies ar Arcade Fire mūziķi Will Butler, lai kopīgi iesoļotu jaunos horizontos. Grupa 2023. gadā izdevusi savu pirmo kopīgo projektu Will Butler + Sister Squares, kas ieguvis atzinību, pateicoties tādām dziesmām kā “Willows” un “Long Grass”, kuru pavadījumi sastāv no gaisīgām skaņām un paceļošu melodiju. Šī nav grupas pirmā reize Latvijā - 2023. gadā veiksmīgi aizvadīts pirmais koncerts arī koncertzālē Palladium un ja to palaidi garām, tad šī būs tava iespēja vēlreiz to piedzīvot. 

Pašmāju kulta grupa Detlef ar savu 2004. gada albumu “Tu Izliecies Par Sevi” iekaroja fanu sirdis visā Latvijā. Neskatoties uz ieturēto pauzi, grupa ir atgriezusies ar lielu jaudu. 2023. gadā jau noritējis pilnībā izpārdots koncerts Palladium, kā arī izziņoti papildkoncerti. Positivus festivāls šogad nav izņēmums! Tas būs gardums katram, kas vēlas paveldzēties nostaļģijā vai vienkārši izbaudīt kārtīgu, latviešu rokmūziku.

Reperis Ozols - bieži dēvēts par “Latvijas repa karali”, nenoliedzami ir atbildīgs par latviešu repa kustības aizsākšanu un pamatu ielikšanu. Savas karjeras gaitas sācis 1995. gadā ar grupu “Fact” un, nu jau, gandrīz 20 gadus no vietas ir stingri turējies žanra augšgalos. Atzīmējies ar “Zelta mikrofona” nomināciju par albumu “1979” un lielkoncertu “Arēna Rīga”. 

Strauji uzlecošā Mančesteras indī grupa Picture Parlour savas gaitas aizsāka 2021. gadā, regulāri koncertējot tādos Anglijas bāros kā “The Windmill”, kas ir zināma kā viena no veiksmīgākajām vietām, kur uzstāties jaunajiem mūziķiem. Pirmo slavas garšu grupa sajuta 2023. gada vasarā, kad tika izdots debijas singls “Norwegian Wood”. Grupas skanējums tika pielīdzināts tādiem grandiem kā Arctic Monkeys un Amy Winehouse. Grupa ir iesildījusi The Kills viņu Eiropas koncertturnejā, kā arī paši devušies apceļot plašo kontinentu ar koncertiem. Šī būs Picture Parlour pirmā uzstāšanās Rīgā un, noteikti, ne pēdējā!

Дополнительная информация: http://www.positivusfestival.com

Мероприятие Дата / Время Место проведения Цена  
2 Dienu biļete + Fanu Podests / 2 - Day ticket + Fan Podium - Positivus Festival 2024 Пт 19.07.2024 15:00 Lucavsala, Rīga 149.00
Мероприятие 2 Dienu biļete + Fanu Podests / 2 - Day ticket + Fan Podium - Positivus Festival 2024
Дата / Время Пт 19.07.2024 15:00
Место проведения Lucavsala, Rīga
Цена 149.00
Полезная информация
К стоимости билета будет применена плата за обслуживание 1.20 € (включая НДС 21%) за каждый билет
Biļetes aizliegts izmantot jebkādos konkursos un kampaņās bez koncerta organizatora atļaujas.
 
Jebkura vecuma apmeklētājam ir jābūt atsevišķai ieejas biļetei. Pasākuma apmeklētājiem nav vecuma ierobežojumu, taču vecākiem, kuri nepavada uz koncertu savus bērnus, kas jaunāki par 16 gadiem, atgādinām, ka bērniem atrasties uz ielas bez pieaugušā pēc plkst. 22.00 Latvijā ir aizliegts.
 
Apmeklētājiem ar ierobežotām pārvietošanās spējām: Apmeklētājam ratiņkrēslā kopā ar pavadoni nepieciešama viena biļete.

Распространитель билетов выступает в роли открытого посредника. Если мероприятие не состоится или откладывается, организатор мероприятия, а не продавец билетов, берет на себя ответственность за возврат купленных билетов.
Место проведения
Lucavsala, Rīga
Zemgales priekšpilsēta Rīga Латвия
Организатор
POSITIVUS SIA
POSITIVUS SIA
Ūdens iela 12-106, Rīga LV-1007 Rīga,
Рег. №: 40003616297
Мероприятие 2 Dienu biļete + Fanu Podests / 2 - Day ticket + Fan Podium - Positivus Festival 2024
Дата / Время Пт 19.07.2024 15:00
Место проведения Lucavsala, Rīga
Цена 149.00
Другие даты Тот же организатор То же место проведения
Купить билет 2 Dienu biļete / 2 - Day ticket - Positivus Festival 2024 ПопулярноеПопулярное2 Dienu biļete / 2 - Day ticket - Positivus Festival 2024 - Lucavsala, Rīga
Купить билет Piektdienas biļete / Friday ticket - Positivus Festival 2024 ПопулярноеПопулярноеPiektdienas biļete / Friday ticket - Positivus Festival 2024 Lucavsala, Rīga
Купить билет VIP biļete / VIP ticket - Positivus Festival 2024 ПопулярноеПопулярноеVIP biļete / VIP ticket - Positivus Festival 2024 - Lucavsala, Rīga
Купить билет Sestdienas biļete / Saturday ticket - Positivus Festival 2024 ПопулярноеПопулярноеSestdienas biļete / Saturday ticket - Positivus Festival 2024 Lucavsala, Rīga
По вашему запросу ничего не найдено
Загрузка...
Перезагрузить